Обява

Свий
Няма добавени обяви.

24 май - Свищи плас, етрополски балкан - купон за любители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Нали ще има место някъде за мен ,за да не се друсам с газката за един ден?
    Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Носете си пържолите и скара, аз моята скара стана известна че вече
      я давам под наем За трофея от войната не е подходящо да
      го използваме на тази разходка или трябва да има повече от участниците от войната.

Коментар

Е какъв е този трофеий? Някоя цистерна немска бира или 250кг българско прасе
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

свинкята на булдога - бородиста и добре отгледана...ако не я продал вече хитрецът му такъв

Коментар

най- вероятно и аз ще доида, да поразтъпча нивата
            някой може ли да каже от троян най кратко как се стига до точка на събиране
            "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Имаме идея да доидеме с " Чудовището на Yordan Kolev" . Но за целта трябва да направиме колона от джипове и някъде по средата да бъде скрит звяра. Възможно ли е да направиме такова нещо
              LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                Имаме идея да доидеме с " Чудовището на Yordan Kolev" . Но за целта трябва да направиме колона от джипове и някъде по средата да бъде скрит звяра. Възможно ли е да направиме такова нещо
                Напълно възможно.Два джипа на предният капак,два на покрива
                и нека кажат куките какво е това
                Сега сериозно,проблемът е до Богорв,след това по този път е пустош
                от към катаджии.Въпрос на уговорка и яка колона.Мисля че повечето
                от нас биха се съгласили да пътуваме в колона,е поне докато се
                измъкнем от рисковата зона.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

излизането от софия може и да не е по ботевградко...

Коментар

Прави се така - лекичко по Цариградско /радарите/, преди караулката се качваш на околовръстното, на Хемус слизаш и пердашиш към Златица!

Проблема е в моста на Казичене - двоен пост, нямаш шанс освен ако не се заобиколи - примерно през Бусманци или Чепинци!

Коментар

Коментар

Връзва се на буксир и все едно ,че се тегли само пред поста,но така да не привлече внимание..Не знам дали става?! Но може би най добре е колона и някаде между джиповете.Колоната трябва да е и на връщане.
                        Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

аз се замислям дали да не се вклиюча, но ако не успея до тогава да сменя каквото има ще съм без ЛР..

Коментар

ще го спрат ако го видят
                            да питат
                            не са виждали сещаш ли се от любопитство

Коментар

През Бусманци е перфектно.Избягваш всички засади.А в колона
                              с фаровете ,знаменца и всичко каквото се сетите-не спират.
                              Последен случай на отиване и връщане от войната.На двойният капан
                              на моста се изсилиха да ни спират и като ни видяха само махнаха да
                              продължим.Това с колоната е голям номер.И да ни спрат се занимават
                              само с първите.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Камене, през Беклемето и после Клисура, Антон и Пирдоп(това е Подбалканския път). Златица е следващия град след Пирдоп в посока София. И е доста близо от Троян. Не повече от 100-120 км.
                                Колеги, какво е "Чудовището на Йордан Колев"? Простете за невежеството ми.
                                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X