Не се и съмнявам
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фенове или как се запалих по офроуда?
Свий
X
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-aЗве да става офтопик, но нали съм мара-подробната, как оспя да го регистрираш с този номер в КАТ

! Този номер не ми е от КАТ, а от PAINT
! Иначе може да си извадиш такър номер, но струва няколко хиляди ( мисля, че беше около 3000
)!
RB Patrol Team
Коментар
-
И аз като колегата по-горе, незнаех как се казва когато се запалих! Баща ми цял живот е под УАЗките и разни други "лекотоварни", та аз съм почнал да щъкам около него около 6-тата ми година. По късно 6ти 7ми клас, първи сядания зад волана, на село по черните пътища в "дванайсетката" /москвич/. И малко по далече от пътя в УАЗка- по една вечно леко мокра ливада, с малък наклон. Още по-късно, 2 седмици след като навърших 18 ме прибраха в казармата. Военен шофьор. Гранични войски. Романтика- дрън, дрън, глупости. Падна ми се УАЗ, по-добрият вариант от виетнамката! През първата половина от службата бордова. Не слизах от нея. Е, там разбрах какво е движение по силно пресечено/байреста местност. Пътищата от най-близките села до половината застави не бяха точно пътища, а местата от където минават УАЗ и "виетнам". Там разбрах какво означава да стигнеш от т.А до т. Б за време, OFFRoad.
Често с 2 кучета и десатина воиника в джипа. После карах лада - гъзар
. После се уволних. Подехме се с живота, той мене, аз него. Никога, от малък джипа не ми е излизал от главата. Първото собствено 4х4, audi80 quattro, миналата година имах възможността и удоволствието да го сменя с по нов и мощен модел, пак audi quattro /на жена ми и приличало на джип- комби 4х4/ - И чак сега като взех да се оглеждам за УАЗа открих форума - пропуск!
Поздрави
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
)! Карам това от снимката!
Коментар