Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да си спомним отминали дни. Повторение на една фотография!
Свий
X
-
Явно хълмът има някаква притегателна сила. Преди 6 години (по-късно, но независимо от тази темаПървоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнениеИзглежда става дума за оня хълм над Бистрица с коловозите. близо до който обикновено бяха организираните от Десо състезания.
....
) се състоя една форумна мини... по-скоро микро-акция по озеленяване там
:
Прочее ресторант "Параклиса" функционира ли още?Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеОт: Пожар на Витоша
Оказа се обаче, че баш на последния етап от баЙра, добре изглеждащото пътче е станало бая дълбок чакълен улей, изровен от моторджиЙ и дъждове. Продължаваме пеша и по пътя забелязваме малка групичка сходни по размер борчета, но от друг вид (с по-дълги игли) и решаваме да посадим нашето смър(ф)че до тях.
...
Записахме координати:
[ATTACH=CONFIG]727175[/ATTACH]
Малко снимки на околностите:
[ATTACH=CONFIG]727176[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]727177[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]727178[/ATTACH]
и овреме завзехме позициЙ в "Параклиса", щото в един момент стана фраш, а пък имаше и резервациЙ:
[ATTACH=CONFIG]727179[/ATTACH]
...бира с пилешки кожички, телешка глава в шкембе и бон-филе на тиган - на пръв поглед нездравословна комбинация, но д-р Проданов каза, че след положените колосални физически усилия, точно това е възстановителната диета...

Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
За ресторанта не знам, кой пръв се качи по този хълм обаче знам... ;-) Този път катерене на хълма няма да има освен от фотографа, останалите ще сме в подножието, подредени за снимка. Вероятно ще трябва да помолим Злати да дойде с мегафона, че да има ред и всичко да стане бързо...
Понеже ме питат много хора, може ли без 4х4 машини... Може бре хора, кой с каквото дойде, че даже и с градският транспорт да дойдете пак ще сте на фотографията... И са добре дошли всички, стари, нови членове, такива дето не са, такива които ще стават... Който желае...!
- Харесвани 1
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар