Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закъсали край с. Лесново, общ. Ел. Пелин

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Закъсали край с. Лесново, общ. Ел. Пелин

Напълно подкрепям мнението на Явор. И аз като него съм бил свидетел на много примери на малодушие и "бройлерово поведение", че знам за какво говори.

Гражданска защита има ограничен ресурс в такова време, но това не ги кара да се държат като български държавни служители.

А да попитам, пътя бил ли е обозначен като затворен по някакъв начин?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Да бил е обозначен, но в тъмното и умората майка ми не е видяла. Също не знам от какъв зор е продължила напред като е видяла преспите, но все пак би трябвало да помогнат.

Коментар

В случай, че е бил обозначен в една друга държава ще се молиш да не разберат защото биха помогнали и без да им се обажда някой, но после и Р класата нямаше да стигне да се плати сметката. Но се случват такива неща. Хубаво е, че всичко с вашите е наред. Та добре, че е форума и Чебуратор тийм.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          В случай, че е бил обозначен в една друга държава ще се молиш да не разберат защото биха помогнали и без да им се обажда някой, но после и Р класата нямаше да стигне да се плати сметката. Но се случват такива неща. Хубаво е, че всичко с вашите е наред. Та добре, че е форума и Чебуратор тийм.
          Така е. Ама тука......все ни е криво.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            само дето в тая друга държава обозначението щеше да се вижда
            "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

И да попитам за идиотското решение да се затварят пътища вместо да се почистват. Най тъпото и малоумно решение.За чеп за зеле не стават тези.Никаква отговорност към хората,измъкват се като пръдня от гащи воглаве с вожда и учителя.

Коментар

Първоначално публикуван от thegmin Преглед на мнение
                Не е точно така, защото все пак работата на Гражданска Защита е да ти помага в точно такива ситуации. На този път е имало 3 закъсали коли в продължение на 5,6 часа и никой не си мръдна пръста да дойде само да ги подръпне. Не се изискваше специална техника, само малко по-високо проходима кола. А те вместо да покажат и най-малко съчуствие почват да се карат с родителите ми и после ги прехвърлят на местния полицай. Онзи почнал да им крещи как така ще влезнат в забранен път и щял да ги глоби. Баща ми му казал да дойде да ги глоби на място и повече не се чули вечерта с никакви служби. Просто им е по-лесно да си стоят на топло и да си пият ракийката. Пък и дори наистина да са били заети, това не ги оправдава за поведението им.
                Първоначално публикуван от thegmin Преглед на мнение
                Да бил е обозначен, но в тъмното и умората майка ми не е видяла. Също не знам от какъв зор е продължила напред като е видяла преспите, но все пак би трябвало да помогнат.
                На гражданска защита работата е да помага когато има риск за живота на някой, не да вади закъсали коли на затворен път. С това съвсем не оправдавам дебилското им поведение и безхаберието им.

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                И да попитам за идиотското решение да се затварят пътища вместо да се почистват. Най тъпото и малоумно решение.За чеп за зеле не стават тези.Никаква отговорност към хората,измъкват се като пръдня от гащи воглаве с вожда и учителя.
                Дали е тъпо или малоумно решение да се затвори път никой от нас не може да каже. Предположете че в този момент за разчиствали път към старчески дом или са вадили заседнал автобус пълен с хора. В момента пътя е бил затворен и ние сме длъжни да се съобразим с това, или ако ли не тръгваме на собствен риск. След като поемаме риска на собствена сметка защо искаме помощ от някой. Същия този някой който е решил че този път по една или друга причина не е приоритет за почистване камо ли за спасяване на някой.

Важното е че ние обикновените човеци сме си помогнали в случая, затова написах че ние сме държавата. Ама явно не искате да вникнете в това или напълно сте се прецакали като хора. Няма значение кой ни управлява, важното е да се плюе по него и да чакаме някой да ни управи.

Коментар

Яворе ,когато идиотските управленски решение променят човешки съдби ,когато сме си платили данъците ,то имаме право да изискваме от чиновниците ,на които плащаме заплатите,да си носят отговорността за добруването на човеците в тази държава.Почнем ли да се самооправяме или управниците не стават, или държавата не ни трябва в този и вид.
                  Поздрави

Коментар

Всичко е добре, щом свършва добре (ако не е добре - значи не е свършило ).
                    Живи и здрави Соти и Асенчо!
                    Но няма нужда да ровим повече там където ще замирише... Гражданска защита няма нищо общо с пътна помощ, нито със "Тимуровска команда" (а това че полицията не е отишла, може да се приема и за жест от тяхна страна). Да навлезеш в затворен път, в прав текст си е да се набиеш в шамарите (достойната позиция е да си наясно и да си поемеш последствията) а незнанието (и дзяпането) по принцип не предполага оневиняване, дори напротив. Управленските решения, по дефиниция променят съдби, а дали са идиотски е дискусионен въпрос, защото - както съвсем уместно бе казано - в този момент може да са пробивали път към хижа със блокирани деца, или да са возили родилка.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Яворе ,когато идиотските управленски решение променят човешки съдби ,когато сме си платили данъците ,то имаме право да изискваме от чиновниците ,на които плащаме заплатите,да си носят отговорността за добруването на човеците в тази държава.Почнем ли да се самооправяме или управниците не стават, или държавата не ни трябва в този и вид.
                      Поздрави
                      Ти какво направи за да може това което описваш да се промени?

Те че управниците не са читави не са, ама ние какво правим за да станем по читави?

Поведението на "ревящ броилер" никак не ми харесва, за съжаление много хора мога да окича с това описание.

Коментар

Не ми харесва позицията, че гражданите сме тъпите, пък те са важните, на които все им пречим. Смятам, че всичките те са там, за са ми помагат и това трябва са си личи поне от отношението им.

И пак казвам, представям си как е бил обозначен затворения от. Последно видях затворен път в Австрия заради паднало дърво, но да не ви казвам как беше затворен и откъде беше обозначено това!
                        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                          Ти какво направи за да може това което описваш да се промени?

Те че управниците не са читави не са, ама ние какво правим за да станем по читави?

Поведението на "ревящ броилер" никак не ми харесва, за съжаление много хора мога да окича с това описание.
                          Рева по форумите ,не псувам под сурдинка.Мъча се да отворя очите на колкото се може повече хора.По лесно е нищо да не правиш и да чакаш сами да си отидат.Съдейки по това ,че и колеги свободомислещи хора са заблудени,това е трудна работа ама....
                          И гледам да съм изправен в отношенията си с тях.Чистя си снега ,давам път на пешеходна пътека,спирам на червено.Плащам си данъците.

Коментар

Не искам да взимам страна, но пътища се затварят на много места в Европа. Истина е и това, което каза Андрей Боянов за обозначението. Но как е бил обозначен точно този път, могат да кажат тези, които са били там и са го видели. Истината е, че като ходим по Европа, се стараем да не нарушаваме и да не влизаме в затворени участъци. А тук всеки си прави каквото си иска, а после друг му е виновен.
                            http://www.nakladkibg.com
                            накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Рева по форумите ,не псувам под сурдинка.Мъча се да отворя очите на колкото се може повече хора.По лесно е нищо да не правиш и да чакаш сами да си отидат.Съдейки по това ,че и колеги свободомислещи хора са заблудени,това е трудна работа ама....
                              И гледам да съм изправен в отношенията си с тях.Чистя си снега ,давам път на пешеходна пътека,спирам на червено.Плащам си данъците.
                              Ей тва е приказка, ама е важно да ревем само когато сме в правото си за да има стойност, иначе като ревем винаги дори и без причина, няма да има кой да ни чуе и рева ни е без стойност. А това в последното изречение е много ама много важно повече хора да го правим. Иска ми се да спрем да даваме и подкупи ама трудно ще съществуваме тогава

Коментар

Ако следваме логиката гражданска защита да помага в такива случай, то в тези дни трбява на всеки по пътя да име и по един дежурен екип на гражданска защита, което няма как да стане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X