Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закъсал HILUX търси помощ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Закъсал HILUX търси помощ

Изваден! За снимки нямаше време .. на работа съм все пак
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Поздрави за колегата!

Коментар

ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА ЖОРО ТАНЕВ. БЕЗ НЕГОВАТА ПОМОЩ ДЖИПКАТА ЩЕШЕ ДА СПИ ОЩЕ ЕДНА ВЕЧЕР В БОЯНА.

БЛАГОДАРЯ ЖОРО

Коментар

Браво
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Браво трябва да има повече колеги като Жоро Танев

Коментар

Искам публично да се извиня на колегата chrichri , за отправения от мен упрек в пост №11 . Не съм разбрал правилно какво е искал да каже колегата .
              Вземам си поука и за в бъдеще се се старая да чета между редовете.
              ИЗВИНЯВАЙ

Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

От: закъсал HILUX тарси помощ

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                пп: Да го е страх човек да закъса в София, ако няма жокери в телефона. Поздрави!
                В това е прав колегата за съжаление. Ще си позволя в темата на колегата да споделя някои мисли и да разкажа малко за вчера. За това, кой колко лебедки е виждал за мен няма значение. Всъщност Никола много правилно беше се ориентирал, че джипката няма вадене от там без лебедка. Дърпането с Диското само беше влошило нещата ... легнал по корем и колела закопани до над главините в снега и опряли в леда. Никакъв шанс нито напред нито назад, а без засилка по този наклон нямаше как да излезе. Нещата на там бяха весели .. поне според моя колега за когото това беше първата "спасителна" акция. Поради моя грешка в четенето на поста на Никола обърках преките и вместо да завия по въпросната уличка в дясно аз я пропуснах и продължих на горе по стръмния баир. Уличката широка колкото за мойта скромна джипка и на 10 метра от края и където се излиза на равно се наложи да се размина с пешеходец. Свирнах му по отдалече, но човека реши, че е достатъчно само да спре в края на отъпканото и аз за да не му мина през краката отпуснах газта и съответно загубих инерция. Резултата от това е ясен. Джипката забуксува весело и бе до там. От спасител станах за спасяване, но късмета бе на моя страна. Горе на равното имаше дърво и без да губя време увих колана около дървото и закачих лебедката за него. Измъкнах си джипката, а междувременно дойде и Никола, който успя да ме открие къде съм. После обратно на долу до тойотата. Там се вързах за теглича към едно дърво и пуснахме лебедката. В крайна сметка я измъкнахме, като основния проблем не бе толкова дълбокия сняг, колкото това, че джипката бе закопана до бетонна ограда към която непрекъснато се стремеше да задере. Тук е момента да кажа едно "Бладодаря Стефане и Павка за това, което научих от вас миналата година!" Всичко приключи добре и се върнах на работа.
                Това обаче, което ми прави впечатление за втори път за два месеца е, че преди време ако се появи тема за закъсал не зависимо къде моментално се отзоваваха поне 3ма човека. Преди два месеца имаше тема за закъсала джипка в Младост .. никой не се отзова и аз тръгнах от Люлин късно вечерта за да помогна .. сега ситуацията се повтаря отново. Малко ми е странно това и нека не звучи като упрек към никого, но какво ви става бе хора от София?!
                Георги Танев (0+)
                Land Rover Club Bulgaria

Коментар

темата ако беше в раздел "спешна нужда от помощ" може би щеше да се види по-рано и от повече колеги. Поне това е мое мнение, влезна ли във форума първо там проверявам и след това .....................където ми видят очите.
                  Важното е че развръзката е положителна

Коментар

Явно малко колеги имат лебедки,а в повечето случай с лебедка става много лесно ваденето.
                    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Аз помагам денонощно на познати и на случайни хора!Видях темата на колегата 10мин след като я беше пуснал и му писах веднага,но можех да помогна само с копане и лопати и евентуално дърпане,защото нямам лебедка и джипката ми е лека!Бях готов да съдействам на колега с лебедка,но нямах достъп до интернет,когато вече се е създала акцията!
                      Модераторите се сърдят,когато се пускат такива теми в Спешна Нужда......Поради което ,предлагам да се направи раздел ЗАКЪСАЛИ КОЛЕГИ .....Който да е точно за такива апели и да можем да реагираме повече хора и да могат да виждат темите всички ,като така няма да е задължително да се включват колегите от ДВиП или МСС ,а ще можем да си помагаме за подобни ситуации!
                      Знам за много случаи,в които има подобни ситуации с колеги,но не пускат теми,защото не е СПЕШНА НУЖДА ...... ,а си звъним по телефоните,като така пък се ограничава възможността някой,който има желание да помогне,да стигне до тази информация!
                      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
                        ...Преди два месеца имаше тема за закъсала джипка в Младост .. никой не се отзова и аз тръгнах от Люлин късно вечерта за да помогна .. сега ситуацията се повтаря отново. Малко ми е странно това и нека не звучи като упрек към никого, но какво ви става бе хора от София?!
                        Темата е пусната в подфорум Тойота - Общи приказки. Това значително намалява шансовете да се види от правилните хора и да се реагира своевременно. Например аз я виждам сега: 10.02 11:30 - 36 часа след като е пусната и то съвсем случайно. Не че мога да помогна - нямам лебедка все още, но въпросът е за виждането. Отделно колегата изтървал да остави телефон за връзка.
                        Както и да е - важното е, че всичко е приключило благополучно.
                        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                          Аз помагам денонощно на познати и на случайни хора!Видях темата на колегата 10мин след като я беше пуснал и му писах веднага,но можех да помогна само с копане и лопати и евентуално дърпане,защото нямам лебедка и джипката ми е лека!Бях готов да съдействам на колега с лебедка,но нямах достъп до интернет,когато вече се е създала акцията!
                          Модераторите се сърдят,когато се пускат такива теми в Спешна Нужда......Поради което ,предлагам да се направи раздел ЗАКЪСАЛИ КОЛЕГИ .....Който да е точно за такива апели и да можем да реагираме повече хора и да могат да виждат темите всички ,като така няма да е задължително да се включват колегите от ДВиП или МСС ,а ще можем да си помагаме за подобни ситуации!
                          Знам за много случаи,в които има подобни ситуации с колеги,но не пускат теми,защото не е СПЕШНА НУЖДА ...... ,а си звъним по телефоните,като така пък се ограничава възможността някой,който има желание да помогне,да стигне до тази информация!
                          Да така е ти бе един от първите които писа. А идеята ти ми допада много. Дано модераторите я видят, обсъдят и ако преценят да я приложат.
                          Георги Танев (0+)
                          Land Rover Club Bulgaria

Коментар

наистина е доБра идея да се направи раздел "ЗАКЪСАЛИ КОЛЕГИ". С опцията обади се на другарче не винаги става, защото контактите и телефоните са ограничени до дадена бройка, а във форума има по-голям шанс да се намери помощ. За момента тази зима ми се наложи само веднъж да ползвам опцията обади се на другарче и то от глупост, но колана си го карам под предна дясна седалка за да ми е удобен , на ден ми се случва да вадя по една две коли че дори и повече.Видя ли че се мъчи някой с преспите му хвърлям колана безда го питам . Миналата седмица вадих една патрулка на околовръсното(смях), видях ги че се будат и чешат по главите и направих обратен ведна, интересно ми беше че момчетата се бяха изпотили от бутане а като минах покрай тях с 1/км.ч ме гледаха опулено и не ме спряха да ги дръпна.После си признаха че ги било срам ХАХАХАХА

Коментар

Първоначално публикуван от KOCEDM Преглед на мнение
                              наистина е доБра идея да се направи раздел "ЗАКЪСАЛИ КОЛЕГИ"
                              Подкрепям +1

Коментар

Първоначално публикуван от KOCEDM Преглед на мнение
                                темата ако беше в раздел "спешна нужда от помощ" ...
                                Дайте все пак да разграничаваме нещата! Разделът за спешна помощ е за сериозни случаи, в които действително е необходима спешна помощ. Закъсването в пряспа в града май не спада към тях.

Предложението да се направи раздел и за не толкова спешни случаи не е лошо и може да се помисли върху него.

П.П. А що се отнася до това "хвърлям колана без да го питам", може би все пак е по-добре не само да се пита. Че, ако вземеш да откъснеш на някого бронята, после може много да съжаляваш, че си тръгнал да помагаш без да са ти поискали помощ ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X