Колеги закъсах с фиат опанда 4х4 в мега коловоза над с. Каспичан над гр. Каспичан обл. Шумен. автомобила е по корем, в ляво е на терен с 10 % наклон в ляво и двете гуми са в коловоз дълбок малко повече от половин метър. Направих опит с подлагане с копане, с дърпане с рчъчна лебедка ( същата е мега зле и за нищо не става ). Спицификата на терена е така, че трябва да бъде джип за офроуд и за здрава кал, защото терена непосредствено до ме е мазна кал ( лепкава глина ) Имам нужда от помощ да бъда изтеглен. От ОУ"ПБЗН" Шумен нямат как да ми помогнат. В момента съм оставил автомобила и съм във Варна, за преекипиране ( от горе до доло съм в кал) и потеглям с втори автомобил обратно с надеждата братята, да не са ми разглобили до тогава машинката. Моля, ако някой има подходяща машина и има възможност да помогне за утре 25.01.2012 г. ( тази вечер ще спя в колата) да ми се убади на 0878/63-88-00 Николай Костов.  Разполагам с известен финансов ресур за финансиране на операцията. Предварително благодаря !

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Закъсал на 500 м. от с. Каспичан обл. Шумен

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Закъсал на 500 м. от с. Каспичан обл. Шумен
То май в нашите среди рядко се срещат екземпляри, които не пият, но... аз не съм пил адаш (по простата причина че не употребявам алкохолПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЕй сега ще звънна на човека.
Дано да намеря някой който да не е пил...
, само жълта лимонада), а и ми е близо Каспичан...! Координати даде ли човека? Чакам да се обадиш!

Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
0899 00 2221 Николай Динков
Коментар
 - 

Пандата е евакуирана! Спускане по кален баир(глинеста лепкава и хлъзгава кал) от едната страна стръмен баир, от другата канавка по която се отича водата дълбока към половин метър. Пандата се беше хлъзнала и влязла с 2-те колела в канавката и няма мърдане ни напред, ни назад. Първоначално опита беше да се изтегли напред с надеждата да излезе, но не стана, а отпред на няколко метра имаше дупка в която можеше да влезе цялата. Качиха Витарите горе на баира и от таман изтеглиха настрани с лебедка Пандата докато излезе от канавката. Аз имах много отговорната задача да светя
.

Последно редактирано от Иван Жоров; 25-01-12, 01:53.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
 - 

Както Иван каза-пандата е вече на път към Варна, а може и да са стигнали вече.
Ето малко разказ:
Обадих се на Коко от Нови пазар, той е най-близо, уговорихме се къде ще се чакаме, и ние с Иван тръгнахме от Шумен.
Закъсалия колега бил във Варна да се преоблече, да си вземе спален чувал-подготвя се да спи в колата, Ако се наложи... Събрахме се всички, и стигнахме до мястото. Глинеста кал, отдолу твърда, отгоре размекната от стопения сняг, и разбита от копитата на доста животно. Голям кеф
... Пандата паднала с десните гуми в един канал, и не може да излезе. Отпред има голяма дупка-начало на овраг. Лек страничен наклон, но достатъчен да срине колата по надолнището, ако влезе в дупката.
Дръпнах с лебедката напред, но не излиза от канала. Идва към дупката... От страната на която трябва да се дърпа(лявата на пандата) е доста стръмен баир. Не може да се атакува директно. Върнахме се назад, Коко се опита да излезе нависокото през един овраг, но заради кекавите гуми не можа. Аз с кайманите след 5-6 опита се качих, Коко обиколи от друго място и се озовахме горе. Дръпнах го с лебедката настрани, пандата се насочи по пътя и с малко повече газ мина покрай дупката.
Слязохме в селото, наредихме се за снимка, но с любителска сапунерка не стават хубави снимки на тъмно. Но колкото-толкова.
Ами това е...
Забравих да кажа,ч е на отиване витарата разви умопомрачителната скорост от 75 км/ч. Вътре всичко започна да пее със собствен глас, но в ритъма на песента на колелетата
...
Истински джип...Има ли желание-има и начин!
Коментар
 - 

Огромни благодарности и адмирации за бързата реакция и адекватната намеса с пожелания за дълго безаварийно и приятно шофиране из дивните места на света. Благодаря адаши смея да кажа, че шоуто беше на макс...
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар