Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закъсали край Николаево

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Закъсали край Николаево

Отиваме към мястото,дано да можем да помогнем.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Вальо, ако не можеш да осигуриш техника която да оправи завъртените камиони(дето им викат тирове) няма много полза да си там. Иван по телефона каза, че колите имат гориво, могат и да се придвижат, но няма накъде-камионите са препречили пътя. Дошъл трактор, и като тръгнал да прави път някакъв румънски автобус тръгнал след него, и май и той закъсал. За капак трактора се супил...

Свързах се със 112, обсних каквото знам, но ме питаха въпроси на които нямам отговор, а Иван вече има телефон, и казаха да му кажа той да се свърже с тях. Защото тел.112 ВИНАГИ ВДИГА!
      Оказа се, че някой от закъсалите вече се бил свързал, и разговаряли. Само дето не знаели къде е Николаево, ама нейсе, ще го намерят...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колеги от Мъглиж може да помогнат. Ако някой се свърже и има информация да пише тук. Ще пуснем общо искане за помощ във всички теми.
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

Горещ чай с много захар и мед в термоси им карайте, и от тия метализираните найлони за увиване на ранени. Вземете ги откъдето искате на аванта, утре ще им дадем парите.
          И да палят огньове отстрани, само да не е под дърветата.

Коментар

Видимостта падна до 10-на метра .... голяма виелица .. преспите растът .. .аз малко оставам в колата , че се понамокриха обущата .....колеги тръгнаха от Пловдив и Стара Загора .......
            Имам чувството че хората ми казват , че са добре от страх..... много сме се изкривили като народ .. ей ...... като изсуша обущата .. тръугвам на другата посока да разпитвам дали има няой от помощ ... имам спален чувал и фолио ..... и доста дрехи ..... а като казах дрехи .. май имам и резервни обувки .. почвам да риовая в сака ... айде .... дано да няма пострадали , че много ще мее яд ....
            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Стефан ме е изпреварил. Освен топли напитки, храна, завивки и гориво с друго едва ли може да се помогне щом има увъртяни тирове по пътя! Ако ще се взема нещо от името на форума, ще се включа в покриването на сметките после! За съжаление съм далече и с друго не мога да помогна! Стискам палци всичко да мине добре и хората да се приберат невредими по домовете си.

Коментар

Моля, без СПАМ! Ако имате телефони на хора в района - Ветрен, Зимница, Дъбово, Мъглиж, Нова Махала, Николаево, моля съобщете им за проблема на хората там!

Нашия колега е в средата на пътя между Николаево и Мъглиж. Най-близко населено място - Ветрен, на около 1 км югозапад от текущата му позиция.
                Ако някой има телефоните на радиостанциите в района - да им звъни , за да се включат с адекватни указания, за спокойствие, отдръпване в страни на пътя за оказване на помощ и инструкции за предпазване от измръзване.
                Последно редактирано от Веско; 22-12-11, 22:28.
                Show must go on!
                LZ1VES

Коментар

Два джипа от Стара Загора тръгваме към бедстващите
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Мама им и тирове , преди час по новините казаха за освободен път от тирове с износени гуми (вадили са ги часове ) . Сега пък там . Стефан е прав , топли напитки и ако има начин да се мине през къра - замръзнало е и всичко ще върви , стига да не е орано . Ако колеги стигнат до бедстващите да се огледат за възможност да ги изтеглят през нива или поляна до свободен участък .
                    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                    WJ 4.7

Коментар

Трябва да се внимава - точно на юг от пътя е ЖП линията, трудно може да се преодолее в това време. За евакуация е по-подходяща северната страна на пътя, в посока към Мъглиж, защото към Николаево има канали и реки от двете страни на пътя.
                      Последно редактирано от Веско; 22-12-11, 22:36.
                      Show must go on!
                      LZ1VES

Коментар

Не се набутвайте в нивите. Не знаете какво е отдолу. Почти със сигурност не е замръзнало, а ако е угар-ще едоста меко. Може да не можете да минете и 50 метра в нивата.

Имало голяма канавка отстрани на пътя, която по думите на Иван е проходима само с верижна машина.
                        Това за сведение на тръгналите колеги, ако има къде да го прочетат.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

На сателитната снимка се вижда ясно успореден черен път на север от главния път, с множество връзки между двата.
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Като тактика, би трябвало да започнат да издърпват колите от периферията на задръстването към центъра.
                            Да ги изкарват на чиста следа, откъдето могат да се придвижат на собствен ход до най-близкото населено място.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Преобут...със вълнени чорапи .... и даже ръкавиците си намерих ..... но уви .. пак на камък ударих .... .срещнах полицай ..... учтиво го помолих да координираме къде са тапите , че идва помощ ...... бях ескортиран до колата ми и инструктиран да си стоя вътре, щом си имам гориво ....... били активирали гражданска защита ...........не мога ... .....побеснял съм ..... ще почна да рина с голи ръце .. ама ще ме арестуват и затова сигурно .....д........а ... къв народ сме бре ......ей , ако има ...само един човечец да се окаже нещо настинал .... ще ги съдя сичките ей ... полиция ... .почистваща фирам .... ще намеря начин ... м....а им натях ...... не мога ... не знам как да обясня как се чувствам ... спирам да пиша ...реве ми се ......

малко се поуспокооих и да кажа .. че от север има даже асвалтов път ... мисля чее старото трасе .... не знам от къде се влиза в момента , че до николаево май един мост се срути преди време .. мисля ,че още нее оправен ....
                              наистина от краищата нвътре трябв да се действа ... оф ... само ние тук ли мислим нормано бре хора .........
                              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Спокойно колега, ако всеки спазва правилата и мисли, няма да има проблеми. Полицаите правят, каквото могат и знаят. Ако не може да им помогнете, не им пречете.
                                Show must go on!
                                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X