Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отпушване на канали и ВиК ремонти
Свий
X
-
Ей човек ще седне да си почине и ще изскочи някакъв дерт от някъде. Ей сега майка ме вика и намирам една локва пред шкафа дето е мивката към 2-3 л не е прала 2 дена, онзи ден като е прала локва нямало, нито вчера е имало локва нито съм забелязал теч, щото там ни минават и маркучите за пералята, тея сивите дето са хванати с изолирбанд отделно и като пусна водата от чешмата дето е тоя шкаф не тече от никъде, препаратите и стените на шкафа откъм тръбите бяха мокри, забърсах ги, набрях се и да снимам където отива към сифона, 2 супени лъжици вода максимум събрах + прахоляк и стърготини от преди 4 години - никаква миризма на прокиш, никакви други гадни примеси, то там отзад не е бутвано от преди 4 години , откакто е монтиран шкафа, и ще ми е много терсене ако трябва да се бута нещо по-сериозно щото тоя шкаф ако се разглоби 1 път не знам дали ще може за се събере пак? Под самата пералня вода няма. От тая страна комшии имаме само отгоре, по стени и по таван нищо няма.
Коментар
-
Пуснах пералнята оня ден, не видях от никъде да тече. И никаква мокротия от никъде, днеска отварям шкафа и беше мокър , но тръбите и около тях- не , започвам още повече да се озадачавам....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар