Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почина Антон (Meshtera)...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Почина Антон (Meshtera)...

Приятели,на 15.06.2013г ще станат 40 дни без моя съпруг и ваш приятел-Антон.Ако някой от вас има възможност ще бъде добре дошъл в дома ни,който не е същият без стопанина си.Благодаря на всички ,които ни подкрепяха и знайте ,че аз оставам ваш приятел и съмишленик!Взех много трудни за живота си решения ,но трябва да продължа напред.Ще напусна града,защото тук вече нищо не ме задържа.Ще ви пиша !С уважение и благодарност:Светлана

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlana Meshterova Преглед на мнение
      Приятели,на 15.06.2013г ще станат 40 дни без моя съпруг и ваш приятел-Антон.Ако някой от вас има възможност ще бъде добре дошъл в дома ни,който не е същият без стопанина си.Благодаря на всички ,които ни подкрепяха и знайте ,че аз оставам ваш приятел и съмишленик!Взех много трудни за живота си решения ,но трябва да продължа напред.Ще напусна града,защото тук вече нищо не ме задържа.Ще ви пиша !С уважение и благодарност:Светлана
      Горе главата Светла, решенията ги взема онзи от горе ти просто следваш зададената ти посока...
      С теб сме мислено и те подкрепяме, много хора имат място в сърцето си за вас!
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlana Meshterova Преглед на мнение
        ....Светла,ние само предполагаме какво чустваш,но повярвай ми,че всеки един от нас,тук,ако можеше да върне времето назад би го направил...Прави това,което трябва и мисли онова,което е най-добре за теб и семейството ти.Помни,че си длъжна в името на един човек да си силна и мъдра,длъжна си!!!Ако искаш споделяй това което искаш с нас и всеки един ще те подкрепи както би могъл.Знам,че не ти става по-леко,но знай,че имаш приятели.Горе главата и бъди силна!!!
        HUSGVARNA 630 SMR
        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Бог да го прости! Съболезнования на близките!

Коментар

Днес е черешова задушница.
            Нека отново почетем паметта на нашите приятели - Пламен, Тишо, Бат Димо, Антон (Мещера), Симеон.
            Почивайте в мир, никога няма да ви забравим и ще сме винаги до вашите близки.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Тъжно....Много тъжно...Нека почиват в мир....
              Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Нека споменем и колегата dreado..

При този нещастен тъжен случай, в който Пловдивската група показа завидна скорост на реакция, и завидна задружност, за огромно съжаление.. се сблъскахме със смъртта толкова отблизо, толкова отблизо, че студения повей още го чувствам..

И нищо не можеше да се направи, беше късно вече, уви..

Лека пръст всинцам, дето не са между нас!

Коментар

Вчера на задушница отидохме привечер,исках да няма много хора,да мога да си поплача на воля,но пак беше пълно с хора.Боже, колко мъка има на тоя свят!Бог да прости всички и дано намерят покой душите им...на нас не ни остава нищо друго освен да се молим и да помним!Колкото повече времето минава по-тежко става!

Коментар

Бог да прости Тони и всички приятели, които ни липсват!
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Приятели,утре 07.08.2013г.стават три месеца откакто вашият приятел и мой съпруг Антон/Мещера/ не е с нас.Нека почива в мир ,а ние ще го помним!

Коментар

Мир на прахта му !
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Как само времето лети,бог да го прости!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Нека почива в мир!
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Поклон пред паметта му
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Нека почива в мир!
                                0осем9осем7шест0осем7едно
                                Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X