Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почина Антон (Meshtera)...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Почина Антон (Meshtera)...

Бог да го прости!

За последните 6 месеца много съфорумници си отидоха. Знам че такъв е живота, ама е гадно като си отиде човек без време.

Коментар

Бог да го прости, съболезнования....
      VARADERO SD2

Коментар

Съболезнования...

Коментар

Лека му пръст на Тони, споделяхме темата с направа на ракийка!
          Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Бог да го прости.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Няколко пъти сядам да пиша ,но все не се получава.Знам ,че трябва да знаете ,защото вие бяхте заедно с мен.Уви ,не можахме да го спасим и този път.Стана това ,за което ме предупреждаваше докторът-аневризмата на стомашната артерия се е спукала и нищо не са могли да направят.Аз говорих два часа преди това с него.Замина си с отворени очи и гладен.Много ми е тежко ,на кръстопът съм отново в живота си ,децата след ден два ще си заминат ,а аз ще трябва взема много важни решения.Не знам ще бъдат ли най- правилните ,но знам че много от вас ще бъдат до мен и ще трябва да се справя.Краси ,Доби, благодаря ви че ми се обадихте ……,Марто ,това което направи за приятеля си е това ,което само истинските и стойностни хора могат да направят.Гордея се ,че те познавам ,а благодарение на форума разбрах ,че има още много такива като теб.Толкова свикнах с вас,тук изливам душата си и се чувствам по-силна . Знайте ,че оценявам всичко ,което направихте за семейството ми и благодаря на всеки един от вас,който е прочел темата и е мислил за нас!Тук намерих нови приятели и истински Хора!Дано Антон да се е видял с Макса и да ми прости ,че не съм му казала ,че си е отишъл преди него.Дано намерят покой душите им и ни закрилят отгоре!..................................................

Коментар

Светле дръж се! Тони е при нашите приятели, заминали си набързо в тези черни дни за форума...където за кратко време ни напуснаха Тишо, бат Димо, Макса...Бог си прибира добрите. Мир на праха му и Господ да те пази теб и децата!Ти направи всичко по силите си, силна си! Няма да се предаваш, макар много да боли! Ние сме с теб!

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlana Meshterova Преглед на мнение
                  Няколко пъти сядам да пиша ,но все не се получава.Знам ,че трябва да знаете ,защото вие бяхте заедно с мен.Уви ,не можахме да го спасим и този път.Стана това ,за което ме предупреждаваше докторът-аневризмата на стомашната артерия се е спукала и нищо не са могли да направят.Аз говорих два часа преди това с него.Замина си с отворени очи и гладен.Много ми е тежко ,на кръстопът съм отново в живота си ,децата след ден два ще си заминат ,а аз ще трябва взема много важни решения.Не знам ще бъдат ли най- правилните ,но знам че много от вас ще бъдат до мен и ще трябва да се справя.Краси ,Доби, благодаря ви че ми се обадихте ……,Марто ,това което направи за приятеля си е това ,което само истинските и стойностни хора могат да направят.Гордея се ,че те познавам ,а благодарение на форума разбрах ,че има още много такива като теб.Толкова свикнах с вас,тук изливам душата си и се чувствам по-силна . Знайте ,че оценявам всичко ,което направихте за семейството ми и благодаря на всеки един от вас,който е прочел темата и е мислил за нас!Тук намерих нови приятели и истински Хора!Дано Антон да се е видял с Макса и да ми прости ,че не съм му казала ,че си е отишъл преди него.Дано намерят покой душите им и ни закрилят отгоре!..................................................
                  ...излизам от рамките на темата,за което се извинявам,но искам да Ви кажа Светла,че това ,че не се познаваме не означава нищо.От това,от което имаш нужда никои неможе да промени случилото се,но знай,че всеко един колега от форума би го направил...ако можеше,Светла...Когато имаш нужда от каквото и да било,сподели го с нас,пък знае ли човек,моля Ви...Още веднъж най-изкренни съболезнования и много сила,заради Антон сте длъжни...Успех!!!
                  HUSGVARNA 630 SMR
                  PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Съболезнования!

Коментар

Нека почива в мир! Съболезнования на близките!
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ехх, колкото повече остаряваме, толкова по-често се срещаме със смъртта! Мир на душата му!

Коментар

Девет дена бях на път, сега научавам... Съболезнования на близките.

Антоне, прощавай... не можахме да те задържим...

Почивай в мир. И поздрави на Макса.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Бог да го прости...

Коментар

Ужас, сега виждам темата.. Онзи ден гледах, че е заключена темата за състоянието му и си помислих, че може да се е оправил и така се зарадвах...
                              Бог да го прости ! Съболезнования на близките !
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Лека му пръст. Съболезнования...
                                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X