Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екологично Сертифициране серия първа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Екологично Сертифициране серия първа

Браво момчета!!! Това е достойно само за едни истинси Българи,обичащи природата и родината си!! При следващо мероприятие ще се включа и аз!! Бравос още един път!!!!
    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      Венци, много ме изкефи лъжицата за боб (така я кръстих аз) ,иначе това беше сгъваема лопатка с размери в сгънато положение удобни за прибиране в джоб на раница.
      M даа не изефи само теб ами и мен Венци я разкажи нещо повече за тоя тактически сак като ти го нарече видя ми се пълен с магийки като на фокусник цилиндъра ако мога така да се изразя.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Първото ми отиване на Кобилено Бранище беше с открита Уазка.

Пътуването си заслужаваше.

Карта на мястото.

LZ1VMH

Коментар

Първи оглед на мястото и преценка на даденостите за предстоящия ремонт.

Леки заигравки от страна на спътниците ми.

Ден втори.
          Официален поход.

LZ1VMH

Коментар

Уазка, но с покрив

LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
              Искам снимките на момичетата от групата! Те боядисаха повече от половината! Да не ги забравим! И аз като боядисвам, няма как да снимам!
              Айде, Венци, сложи някои то снимките, които ти дадох. Там ги има и Веско, и момичетата във вихъра на танца, пардон боядисването.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ето и малко от снимките на Злати:

VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                  ...

...
                  Ето такава снимка РЯДКО се среща (Аз "работя")

Коментар

Страшни сте, обещавам и аз да участвам следващият път, а и не само.
                    Както обикновено репортажа е впечатляващ.

А това е любимата ми снимка, стрелката горе е уникална
                    Прикачени файлове
                    LZ1PER

Коментар

Ветропоказателчето наистина беше много добро Злати се беше погрижил всичко да е изпипано дано някои псевдо турист да не си го хареса
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Мойте поздравлвния, прекрасно свършена работа. С удоволствие бих се включил в следващи подобни акции.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                          Страшни сте, обещавам и аз да участвам следващият път, а и не само.
                          Както обикновено репортажа е впечатляващ.

А това е любимата ми снимка, стрелката горе е уникална
                          Ветропоказателят е изцяло идея и реализация на МотоПфое. И наистина си изпълнява функциите, върти се отлично по посока на вятъра. Само дано някой не го потроши.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Приятели, днес говорих с Владо Чапкънски, началника на Парков участък Бели Искър, който беше с нас на Кобилино Бранище. Още веднага са му звъннали от Благоевград разни колеги да го питат състезани ли има и той има ли нужда от помощ. А пък някаква "природозащитна" организация чак алармирала Дирекцията на парка. Но както каза и Владо, всичко е официално и Директора на парка е останал много доволен от направеното. Явно сме оставили добро впечатление с отличната работа, която свършихме и хората от Парка ще разчитат и занапред на нас за помощ.
                            Но забележете, никой от "еколозите" нищо не прави, но когато види джип, без да се поинтересува какво става, веднага вдига джабала и звъни тук и там. Вече почвам да се отвращавам от тоя тип хора, един дори ме пита, като сме искали толкова да помогнем, що не сме качили материалите с хеликоптер, и той щял да изгори толкова бензин!!! Поне да не ни пречат, като не ни помагат. Но май младите и образовани хора, дето лежаха на Орлов мост само за идеята, са по-истински еколози от разните там организации.
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активността ни ще даде положителен резултат!
                              Нека да направим списък на дейностите, с които може да помогнем на парковете, и даже да оценим повечето от тях, за да може да покажем със какви ресурси участваме и се ангажираме.

Също и списък на автомобили, шофьори и доброволци, на които може да се разчита.

За определени дейности - спасителни операции, гасене на пожари и др. може да се наемат още хора и техника, затова трябва да се знае кое колко струва....
                              Show must go on!
                              LZ1VES

Коментар

Божке божке тия хора под вола теле търсят аман вече като са толкзо ербап що не дадоха хеликоптер и гориво егати и идиотските изказвания ама кво го мислим те хората от парка видяха каво можем икакво правим нашите постъпки сами говорят за това какво сме ние така че да не мислим подкрепям идеята на веско аз съм готов за доброволец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X