От: Наш колега има нужда от помощ за лечение
Мисля, че се видяхме есента, но не се запознахме лично. Истински хубава новина! Стискаме палци за напред всичко да е наред!
Мисля, че се видяхме есента, но не се запознахме лично. Истински хубава новина! Стискаме палци за напред всичко да е наред!
))))) Връх над всичко обаче взима невероятната подкрепа от всички добри хора. Тази позитивна експлозия даде най-желания резултат, защото няма как при тази подкрепа човек да желае нещо друго освен да докаже, че няма невъзможни неща. Това го казвам на всички, които поради една или друга причина е трябвало да осмислят живота си и да се преборят с нещо наистина сериозно и тежко. Разбира се без наистина много близки хора, които да са непрекъснато до теб това няма как да се случи. Използвам случая, за да прегърна моите колеги от Гладиатор, начело с Алекс Ковачев - всички те са на първо място приятели и после всичко останало. Огромна е подкрепата и на Венци Петров - един страхотен за мен човек, който по собствена инициатива започна дори тази тема. Не на последно място Христомир Николов, за мен бат Ице
Коментар