Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Наш колега има нужда от помощ за лечение

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Наш колега има нужда от помощ за лечение

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    .... за да не се бавя с писане в банката.
    Ако може да съм полезна с информация...Оказа се, че никакво писане не се налага в банката. Даваш листчето (copy-paste-print от сайта) в най-близкия клон на ПроКредит Банк, те си попълват бланката служебно и това е
    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Имам предложение: всеки, който се включи в помощта за Андрей, да получи няколко покани за концерта, със специален благодарствен текст, с които да могат да дойдат негови приятели.

А за да дойдат повече хора, всеки, който рекламира концерта в интернет - посещаеми сайтове, вестници, радио, телевизия, да има също такива покани.
      Show must go on!
      LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
        Имам предложение: всеки, който се включи в помощта за Андрей, да получи няколко покани за концерта, със специален благодарствен текст, с които да могат да дойдат негови приятели.

А за да дойдат повече хора, всеки, който рекламира концерта в интернет - посещаеми сайтове, вестници, радио, телевизия, да има също такива покани.
        Аз мога да помогна с реклама в един сайт! Само кажете точно с какво!?
        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Моето предложение е следното: дата-09.05 /неделя/-знам, че е скоро, но на 11.05 басистът ни заминава пак за Германия, а и Андрей има спешна нужда от помощ. Ще са минали празниците /аз самият ще пътувам от другия край на България в същия ден/ и хората ще се приберат. Мястото е много подходящо за партита и концерти /наехме го съвсем скоро-след помощ пак от форума/-собственика е пич и ако се приеме идеята ще му звъня веднага. Допълнителен наем на залата се надявам да няма, апаратурата си е нашта, така че и за това няма да има разходи. Ще се определи вход който ще отиде изцяло за Андрей. Искаме обаче с парите да се занимава някой негов близък , за да няма съмнения. В залата има бар и в съседство детски кът, така че може да се дойде и с деца. Дайте мнения /ама бързо че да можем да реагираме/.Поздрави!

Коментар

За съжаление и аз имам приятел и колега, който и сега е там в Турция и се бори с рака. От него знам, че клиниката е на световно ниво и е на светлинни години напред от всичко, което има в България.
            Старата поговорка казва "Помогни си сам за да ти помогне и Бог".
            Аз малко я измених "Нека да помогнем ние за да помогне и Бог"!
            Аз ще помогна с каквото мога, а на Андрей желая много късмет.
            Дано и Бог е с него!
            Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
              Ако може да съм полезна с информация...Оказа се, че никакво писане не се налага в банката. Даваш листчето (copy-paste-print от сайта) в най-близкия клон на ПроКредит Банк, те си попълват бланката служебно и това е

Oказа се, че дори само по име става (щото си загубих листчето...). Излиза си сметката като дарителска. След това проверих данните. Всичко е ОК. Следя темата и за други прояви! Очакваме Андрей скоро и здрав!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Не съм хематолог, но като лекар си направих кратка справка за arsenic trioxide. Използва се, има официални публикации по въпроса, при опредлени хора действа мн. добре. Има описан случай на човек лекуван с този медикамент в продължение на 4 рецидива - с успех. Аз лично подкрепям начинанието, ще се опитам да внеса малка сума. В дългосрочен план, след овлядяване на бластната криза, спасението по-вероятно се крие именно в костно-мозъчната трансплантация...
                p.s. а за клиниката на ,,световно ниво" - не е важно колко са лъскави коридорите, а какво тече в чорапчето на венозната система. Поради административни спънки мн. ,,световни" лекарства и методи не се прилагат у нас - и обратното...
                Последно редактирано от emanuilis; 29-04-10, 17:08.
                Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                LZ1EMS

Коментар

В Прокредитбанк наистина внасянето по сметката трае секунди.
                  Сега е момента Форума да покаже за пореден път че е сила, а хората в него Хора!

Дано всичко да бъде наред и Андрей да има още дълги години пред него за семейството и приятелите!!

То всъщност това са ВАЖНИТЕ неща в живота!!

Коментар

Аз също се надявам, че Андрей скоро ще се оправи! Пожелавам му силната вяра и надеждата да не го напускат нито за миг, защото те също могат да имат лечителна сила!
                    0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от deian Преглед на мнение
                      Моето предложение е следното: дата-09.05 /неделя/-знам, че е скоро, но на 11.05 басистът ни заминава пак за Германия, а и Андрей има спешна нужда от помощ. Ще са минали празниците /аз самият ще пътувам от другия край на България в същия ден/ и хората ще се приберат. Мястото е много подходящо за партита и концерти /наехме го съвсем скоро-след помощ пак от форума/-собственика е пич и ако се приеме идеята ще му звъня веднага. Допълнителен наем на залата се надявам да няма, апаратурата си е нашта, така че и за това няма да има разходи. Ще се определи вход който ще отиде изцяло за Андрей. Искаме обаче с парите да се занимава някой негов близък , за да няма съмнения. В залата има бар и в съседство детски кът, така че може да се дойде и с деца. Дайте мнения /ама бързо че да можем да реагираме/.Поздрави!
                      А не можем ли утре да сложим в Импулс кутия за дарения и всеки, който дойде да може на място да остави колкото му е възможно?

Ако може - лично ще се заема .. Казвайте!
                      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                        А не можем ли утре да сложим в Импулс кутия за дарения и всеки, който дойде да може на място да остави колкото му е възможно?

Идеята много ми харесва и е много добра възможност. Когато човек е на кеф е по-ларж. А група OffRoad със сигурност ще изкефи публиката.

ПС. За съжеление уре вечер съм на работа и ще пропусна концерта, освен ако купона не продължи след полунощ и се дотътря на фимала.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Ако групата няма против, ще организираме кутия и инфо за посетителите
                          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение

Страхотно предложение и ще се радваме ако можем да разчитаме на теб в това отношение!!! Още повече ,че тази вечер "големия пич" който е собственик на залата в която свирим ни изненада много неприятно като му разкрихме намеренията си да направим благотворителен концерт там. "Пича" реши да изкара пари от цялата работа! Цяла вечер се разправяхме, какви ли аргументи не опитахме /че все пак ние му плащаме месечен наем, че ще има оборот от бара, че идеята е благотворителна, че няма да има разходи по охрана и почистване-ще го свършим ние, че е реклама на заведението-още повече че самият той каза преди няколко дни като се нанесохме, че иска да развие концертна дейност и т.н./. Поисканият наем обезмисля проявата там, а постъпката му вероятно ще ни накара да си търсим пак нова репетиционна. Утре ще видим можем ли да стигнем до споразумение или ще търсим някой клуб за проявата. Поздрави!

Коментар

OK, решено - правим го утре
                              Кръвна група 0+

Коментар

Супер-така ще стане 2 в1!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X