Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Наш колега има нужда от помощ за лечение

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Наш колега има нужда от помощ за лечение

За огромно мое съжаление само толкова мога да си позволя От все сърце пожелавам на Андрей да спечели битката с коварната болест. Моля се да спечели заради всички, които не успяха да го направят. Успех !!![/QUOTE]

Не съжалявай! Благодарение на теб и всички останали хора в България с широко отворени сърца към близките хора, към познатите, та дори и към непознатите, този свят ще пребъде. Благодарение на теб и всички хора като теб, битката ще продължи и тези които в момента са с приведени глави и живота се опитва да притисне в ъгъла скоро пак ще бъдат сред нас! Вярваме, молим се, стискаме палци и се борим за да бъде.... за да бъде един живот по добър и нормален! А помоща от всички вас е двигателя на тези сили!
    БЛАГОДАРЯ ТИ "Algaivel" от мое и от името на Андрей !!!

Димитър Лазаров
    www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
    тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Коментар

ДАРЕНИ СРЕДСТВА КЪМ 15.06.2010 Г.

БЛАГОДАРИМ ВИ:

ИЛИЯН КОСТОВ
      GALINA ILIEVA VELEVA
      АТАНАС ГЕРОВ ВЛАДО И РОКАДЖИИ ОТ;ПОЛИНЕРО ПЛЕЙС
      ГЕОРГИ НИКОЛОВ ЧОЛАКОВ
      СТЕФКА ДАФОВА СТАНКОВА
      МИНКО МИНКОВ
      ХРИСТО ИВАНОВ
      SOCIETE GENERALE,NEW YORK
      МИРОСЛАВ КОСТ.СТАНЕВ-ТРОЯН
      Теодора Светославова Иванова

и на всички анонимни дарители!

Коментар

От: До: Наш колега има нужда от помощ за лечение

Здравейте, аз съм нова, знам колко тежка е болестта на г-н Сураев и ще помогна, смятам, че дори капка по капка вир може да стане! Пожелавам му много положителни сили и енергия, с които да преодолее препятствията и нека не забравя, че стават и чудеса!

Коментар

От: До: Наш колега има нужда от помощ за лечение

ДАРЕНИ СРЕДСТВА КЪМ 06.07.2010 Г.

БЛАГОДАРИМ ВИ:

БОГОМИЛ ИВАНОВ
          АЛЕКСАНДЪР МАНУШЕВ
          ЯНА ДВОРЕДЦКА
          МИЛОСЛАВ КИРИЛОВ ШУЛЕВ
          Мишо Дражев -ТЮЛИПС ООД
          ГЕОРГИ БОЯНОВ ИВАНОВ
          ГЕОРГИ АНДРЕЕВ
          ГЕНАДИ ПЕТРОВ
          "Пловдив и Приятели" 3 - ОФРОУД Х. ПАШАЛИЙЦA

Коментар

Здравейте, ето отново мъничко информация за нашия приятел Андрей. Паузата между вливките приключва и на 11 Юли той ще отпътува отново за Турция. Вчера е превел средствата за последната опаковка Аресн Триоксид, а днес остатъка от събраната сума е авнсово преведена за престоя в клиниката.
            За съжаление това не е пълната сума, която е необходима за цялостното завършване цикъла на лечение. Ние продължаваме да набираме средства ,за да можем да му помогнем до край. Благодарим ви отново за помощта и подкрепата. Пожелаваме на Андрей безпроблемно и успешно продължаване на лечението.

Коментар

Здравейте и аз съм от скоро регистриран, надавам се, че не съм закъснял със своята подкрепа. Не познавам Андрей, но му пожелавам от сърце скорошно оздравяване.

Коментар

Аз от одавна съм се присъединил във фейсбук групата,пуснах тема в няколко форума в който съм активен и внесо 100 лева по сметката на Андрей!

Андрей Филипов Сураев
                Банкова сметка в лева
                ПроКредит Банк (България) АД

BAE: PRCB9230
                SWIFT BIC: PRCBBGSF
                BGN IBAN: BG80 PRCB 92301033147215

Помогнете и вие!
                [IMG]http://a.imageshack.us/img341/5533/08072010053.jpg[/IMG] :P

Коментар

Събрани ли са парите? Ако не аз ще имам възможност понеделник да отделя.

Коментар

Парите не са събрани на 100%, така че всеки лев е добре дошъл.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Може ли някой да даде информация как е Андрей и парите събрани ли са.
                      0899 48 65 96

Коментар

Здравейте Приятели,

Извинявам се за дългото отсъствие и липсата на информация, но наистина напоследък аз нямах възможност, а колегите ми от Gladiator са под голямо напрежение предвид тежката подготовка за Арена Офроуд. Лично аз се надявам там да се видя с всички Вас и вярвам, че това ще се случи.
                        Ето каква е ситуацията с мен до момента. Приключи и втория цикъл с вливките. Сега вървят серия от изследвания и констатации относно това, което се е получило в крайна сметка. Част от резултатите са много обещаващи и аз ще се радвам да споделя информация за наистина положително приключване на цялата тази одисея. Чувствам се все още отпаднал и жегата в допълнение много ме тормози, а стандартните кръвни резултати все още не мога да ги вкарам в нормалните рамки, но и това ще стане. Предстои още едно ходене до Турция, както и до София относно окончателния резултат и решението как ще се процедира от тук нататък. Много съм благодарен на всички, които ме подкрепиха по един или друг начин. Финансите така и не се събрали изцяло, но не мога да не отбележа, че съм изумен и невероятно щастлив и за това, което се е набрало до момента. Много от нещата, които станаха са възможни именно благодарение на тази невероятна помощ. Все пак съм с настройката за скорошно приключване на всичко това, още повече, че динамичната среда на офроудърите да ми липсва наистина много, а пък и не съм пил по бира с колегите от Gladiator от много време ))))))))))

Коментар

Андро, радвам се че нещата вървят добре. Чакамете на Събора, бирата е от мен.
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Злати, много съм щастлив, че се видяхме на Събора! Аз лично съм невероятно доволен, защото видях толкова много хора, които не бях виждал от много време. Искам да изкажа отново ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ за жеста на офроуд братството към мен . . . специално към Пловдивска Офроуд Група и всички съмишленици. Съвсем скоро очаквам добрите резултати да се потвърдят и да споделя това с всички Вас!!!

Коментар

Искам да попитам продължава ли акцията. Темата е още отворена.

Коментар

Здравейте скъпи приятели!!! Честита Коледа на всички и пожелавам да ни е успешна Новата 2011 година!!!
                                След дълго чакане и стискане на палци моето чудо се появи наистина по Коледа. . . Така дълго бленуваното потвърждение на резултатие от проба от костен мозък, които очаквам от няколко месеца най-накрая пристигнаха при мен. . . Щастлив съм да споделя следното:
                                Лабораторния анализ съобщава, че след проведените тестове резултатите са отрицателни, т.е. не се откриват бластни клетки или такива с видоизменения, което означава, че имаме контрол над болестта. Лечението с Арсеник Триоксид е спомогнало успешно да се преборим с левкемията. Разбира се от тук насетне подлежа на непрекъснато наблюдение поне още 5 години и ще има съпровождащи превантивни лечения (такъв е протокола за лечение на този вид левкемия), но с чисто сърце мога да заявя, че съм в ремисия и искам да изкажа едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ ОФРОУД ФОРУМА!!! ВИЕ НАПРАВИХТЕ ВЪЗМОЖНО ВСИЧКО ТОВА!!!
                                Мисля, че вече можем да затворим тази тема и дано никога не се налага да бъде отваряна отново. ОТНОВО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ!!!
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Rezultat1.jpg
Прегледи:1
Размер:54.0 КБ
ID:5238241

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X