Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване на OFFRoad-Bulgaria.com

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Акция за кръводаряване на OFFRoad-Bulgaria.com

Първоначално публикуван от Ice_Boy_84 Преглед на мнение
    За съжаление сам боледувал като малък от Хепатит А и са ми казвали че немоа да бъда кръводарител. Ако някой знае могали да давам кръв при това положение моля да ми каже.
    АБ+
    Не може. Щом ти кажат, че не може, то обикновено е завинаги. На изследванията за хепатит винаги ще излизаш заразен, даже и да си се излекувал.

Коментар

Това е много ЖАЛКО МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЗА МОЯТА БЕЗПОЛЕЗНОСТ В ТОВА БЛАГОРОДНО НАЧИНАНИЕ.Но мога да уговоря свои приятели които сащо с радост биха помогнали.
      Най ми е хубаво да ми е хубаво като ми е хубаво ми е наи хубаво:lol::lol:
      Кирил Георгиев 0877570315

Коментар

Няма страшно. Да доведеш колеги, приятели и роднини е напълно уместно, също така много хора, на които им е забранено да даряват, идват за кураж на другите, за шеги и закачки или просто да се видят с някой, така става голяма група. Освен това, никой не е забранил да черпиш по кола или бира истинските участници.

Коментар

Колеги кръводарители, моля да слагате в подписа си кръвната група, за да може да помагаме на спешно нуждаещи се!
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
            Колеги кръводарители, моля да слагате в подписа си кръвната група, за да може да помагаме на спешно нуждаещи се!
            Колега има ли как тази тема да е по на видно място, понеже последния път испуснах акцията защото не видях темата.
            Николай Георгиев 0+
            тел.0887357722

Коментар

Скоро пак ще има такава акция. Но за да не изпускате новите теми, абонирайте се за форума "Благотворителни акции".
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

Скоро пак ще има такава акция. Но за да не изпускате новите теми, абонирайте се за форума "Благотворителни акции".
                Мерси направих го вече.
                Николай Георгиев 0+
                тел.0887357722

Коментар

И аз реших да кръводам, но уви нямам много св време, а и сега не стоя в Сф. Не ходих в ВМА, а до кръвния до Принцес. Ето и бележката.

А1 (-)Натиснете снимката за да я уголемите

Име:250220111505.jpg
Прегледи:2
Размер:155.4 КБ
ID:5257914
                  Варелчо RX4 от септ'2000г. с 1.9 dCi, F9Q740 мотор ..
                  ..а мене си ме влече от малък гората, да бродя със старо желязо из нея

Коментар

Колега ................. месец дата година. И ЖЕЛАЯ ДА СЕ ВКЛЮЧА В НОВАТА акция .
                    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Ако , сложа питанка пак це ме накажат . Поне така расъждават някой колеги от Боргас модове , за да не ме накажат пак питам кога .

Коментар

Нека да е след великден, че сега са пости ...
                        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                          Нека да е след великден, че сега са пости ...
                          Цитат, в Цитта и пак цитирам силна рекияяяяяя лошо време и лоша жена за ловец НЕМА Както , за силна КРЪВ.

Коментар

Искам да попитам тук тези акции,които организирате само за София ли са?
                            Моята кръвна група е А Rh -
                            В живота ще има много хора,които ще ти казват "не можеш",ти трябва само да се обърнеш и да кажеш "само гледай" !

Коментар

Всеки може да организира акция, по съответния ред във форума.
                              Колегите от Пловдивската група също организират, а дарители от цялата страна дават кръв по съответния начин, в центровете по кръводаряване.
                              Show must go on!
                              LZ1VES

Коментар

Да .. Ами доколкото чета,скоро май няма да има Пловдивска акция а пък и дори да има аз не знам през колко месеца трябва да се дава кръв(понеже на 05.04 т.г ходих в РЦТХ)?
                                Моята кръвна група е А Rh -
                                В живота ще има много хора,които ще ти казват "не можеш",ти трябва само да се обърнеш и да кажеш "само гледай" !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X