Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от диагностична и терапевтична помощ за един млад баща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
    Спомени коя болница, че нещо не разбирам планирани 8 банки, вече наляти 7 от вчера приет, ..............
    Планиран е приема, не знам в коя болница, не му звъня, че е с трахеостома и говоренето не е лесно за него, моля го да ми пише по няколко думи ...

Започнато е лечение по пътека, защо в София не знам, не съм го виждал от над месец, и не му звъня, само на чата аз му оставам гласови съобщения и го моля да върне няколко думи, тва е за момента, поне докато е с тръбата в трахеята.

За хемото, той така каза, лежа един ден, на втория ден в София почна хемото и са планирани 8 банки за първото вливане, 7мата течеше когато ми отговори и каза, че има само лек дискомфорт.

Днес ми каза, че е добре и даже ми писа да не рискувам днес да ходя на работа във Варна, че времето беше лошо сутринта.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      не знам в коя болница,.
      Както е прието в интернет средите да се казва - следя ..........

0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Мина първата сесия хемотерапия и моя човек се прибра у дома вчера.

Каза, че се чуства добре.

Още не съм го виждал но ме е страх в тия студове и грипове да контактувам с него, да не му предам нещо.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
          Мина първата сесия хемотерапия ...Каза, че се чуства добре.но.... .
          Интересно, всички които познавам по време на химиотерапия се чувстват зле ...........

Коментар

Интересно, всички които познавам по време на химиотерапия се чувстват зле ...........
            Той е мъжко момче и се държи, а и навярно казва, че не е много зле но той си знае какво му е.

Каза, че на 4ти Февруари трябва да започне втората сесия хемотерапия и после скенер и ще се види какво следва тогава след скенера.

Сподели, че може би една идея повече си отваря устата, дали е субективно или реално има спадане на отока, не знам, но дано е напредък.

Другото хубаво нещо от 66кг тегло до неотдавна, вчера беше станал 73 килограма, каза, че си хапва и се старае да съблюдава режим.
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Добре, нека се оправя, но пак ти казвам - консултация с психолог !

Коментар

Добре, нека се оправя, но пак ти казвам - консултация с психолог !
                Да, да, знам, трябва си. Той е на антидепресанти от над 20 години и го е страх да ги спре, каза, че е пробвал и нещата били страшни, това си е важно, но сега действаме по приоритети и т.н.
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Нещо само като идея от мен. Преди години още четох за случая и ми направи впечатление с подробностите, които лично беше разказал, а тия дни пак са го споменали по новините: Отписан от рак живя още 40 години на гръцки остров. Много интересна история и без никакви специализирани лечения.

Коментар

Тъкмо се разделихме с приятелчето, бяхме днес за няколко часа заедно.

Коренно нов човек - жизнен, настроение, енергия и 6-7 кила на горе

Изчезнала е главо - болката в зъбите и ченето, това нещо много го мореше до неотдавна, вземаше аналгетици 2-3-4 пъти дневно и то от доста месеци нон стоп.

Спи и диша по-добре, може би заради трахеостомата.

Яде добре, днес си поръча кебап, онзи ден ял пържено кюфте, твърди храни които не бил помирисвал от много време.

За сега има малко странични ефекти от хемотерапията, липса на вкус, стомашен дискомфорт и други такива за сега "по-леки" неща.

Другата седмица пак трябва да мине на сесия хемо в ИСУЛ София.
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                    X