Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изненадата на събора

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Изненадата на събора

Всичко е добре, когато свършва добре.Но имаше и облаци, малко.Важното, е че направихме нещо невероятно и благородно.БРАВО
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

Привет!
      Бравос...голямо шоу...
      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
      .................................................................................................
      Е. Абу

Коментар

Събраха ли се,нестигащите пари.
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Все още не но 1 човек ще даде цялата оставаща сума другата седмица понеделник вторник така че приключихме със събирането на парите .
          Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Колеги,
            ако всичко е приключило благоприятно, моля да оповестите имената на дарителите, сумите и кой какво е обещал, съответно - изпълнил.
            Смятам, че всяка дарителска акция трябва да е публична.
            След като вече няма изненада и всичко е ясно, редно е да се отключат всички теми, относно изненадата на събора.
            LZ1PPR, 0 (Rh+)
            Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
            За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

Първоначално публикуван от stroitelenartist Преглед на мнение
              Колеги,
              ако всичко е приключило благоприятно, моля да оповестите имената на дарителите, сумите и кой какво е обещал, съответно - изпълнил.
              Смятам, че всяка дарителска акция трябва да е публична.
              След като вече няма изненада и всичко е ясно, редно е да се отключат всички теми, относно изненадата на събора.
              И аз мисля така, утре ако се наложи пак акция поне да знаем на кой може да се разчита и кой само лъска клавиатурата.

Коментар

Аз мисля че няма нужда кой-колко, а само кой. Всеки може да си позволи различна сума.

Ама, както решат организаторите.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако ще се оповестяват имената, то се дава и сумата. Първо така е редно и второ, за да няма съмнения. Това е открита дарителска акция и няма нищо срамно. Всеки помага с колкото може. Без усилията на тези хора и волята им /независимо от размера на дарението/ нямаше да има това преживяване. От формална гледна точка се публикува списък и суми и темата се заключва. Никакъв коментар. Просто отчетност.
                  Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Колеги модератори, след като се събраха парите за джипката на Ванката, не е ли редно да се отключи темата: "Да съберем пари за един джип !" Там започнахме дискусия, която не е приключила.
                    LZ1PPR, 0 (Rh+)
                    Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
                    За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

Не помня какво имаше там. За мене работата свърши със снимката на момчето, което се държеше за лицето, и май нямаше земя под краката. Още не съм посмял да погледна собствените си снимки от таковато преживяване, но помня как хоризонта се сви на точка, и нямаше земя. Като чист нокдаун. Само без рефер и въжета. Осъзнаването че това наоколо са другари, идва чак после, като започнеш да излизаш от шока.
                      Ако искате да му направите добро - отворете тема как са сега те с новото гадже, със старото гадже, какви гайки трябват, какви жици, колко желязо, и за къде. Каквото има използваемо - да го пращаме.

Коментар

явно ще се разберем
                        Последно редактирано от Георги Статев; 07-10-09, 19:45.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Не помня какво имаше там. ......... и за къде. Каквото има използваемо - да го пращаме.
                          Амииии 300лв.
                          Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                            Амииии 300лв.
                            Без ДДС
                            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                              Без ДДС
                              А сега вече сериозно,трябват ли още пари?
                              Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                                А сега вече сериозно,трябват ли още пари?
                                Май вече е редно да разберем кой и колко. Нека не обезмисляме следващи такива хубави акции.
                                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X