Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изненадата на събора

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Изненадата на събора

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
    Повтаряме едно и също да.Доколкото разбирам колегата Добри е зает но къде са другите двама касиери "Пепи и Цвети" които също имат списъци.Що не помогнат на Добри сега.
    Аз мога да си дам списъка да го преглеждате, за едно сканиране време имам, само че за цялостния отчет си трябва доста повече време и то през деня ...
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
      Аз мога да си дам списъка да го преглеждате, за едно сканиране време имам, само че за цялостния отчет си трябва доста повече време и то през деня ...
      Остави го утре в офиса и ще мина да ги кача нещата.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
        Заради хъса с който започна, трябва да намериш и време и сили да затвориш тази тема.
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
          Заради хъса с който започна, трябва да намериш и време и сили да затвориш тази тема.
          Прав си, ще намеря време .
          Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от stroitelenartist Преглед на мнение
            Колеги модератори, след като се събраха парите за джипката на Ванката, не е ли редно да се отключи темата: "Да съберем пари за един джип !" Там започнахме дискусия, която не е приключила.
            Колега Добри, надяваме се да имаш време да откючиш темата. Там се започна с един списък, в който доста хора обещаха да изпратят пари. Според мои бегли спомени около 50 човека. Нека да има прозрачност и да не скриваме дискусии, които сме водили и не сме приключили.
            LZ1PPR, 0 (Rh+)
            Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
            За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

Първоначално публикуван от stroitelenartist Преглед на мнение
              Колега Добри, надяваме се да имаш време да откючиш темата. Там се започна с един списък, в който доста хора обещаха да изпратят пари. Според мои бегли спомени около 50 човека. Нека да има прозрачност и да не скриваме дискусии, които сме водили и не сме приключили.
              Добро дело,прозрачност какво още искаме уважаеми съфорумници то събитието мина и замина бре.Който дал дал ,които взел взел.За друг път ще знаете обичка на ухото дайте да съберем
              Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
              На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
              Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
                Повтаряме едно и също да.Доколкото разбирам колегата Добри е зает но къде са другите двама касиери "Пепи и Цвети" които също имат списъци.Що не помогнат на Добри сега.
                Няма кирилица - съжалявам.
                Аз също съм много зает - спя по 5-6 часа на ден, а да не говорим, че в същия период край на август жена ми беше бременна и всеки момент можеше да роди, но намерих време да отида до Пловдив и да дам парите на Rocky да ги даде на събора. Така че всеки от нас е зает. Както е имало време да се пусне темата, така и трябва има време да се завърши.

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                Според мен е подигравка с тези които сме дали още една обица на ухото. Оставам с кофти чувства дано да съм само аз.
                Това е първото ми участие в благотворителност организирана от форума и когато видях темата Да съберем пари за един джип веднага откликнах. Не бях влизал от доста време в тази тема и сега като гледам, че още върви ми става малко тъпо. Мисля, че да се направят списъците не е нужно от много време. Така, че моето мнение е да се закрива такива тема с или без списъци, че си е чиста подигравка с тези, които сме помогнали с колкото можем. Надявам се другият път като вляза в тази тема да бъде заключена, защото едно добро дело, което направихме отива на вяръта.
                С уважение към всички.
                Последно редактирано от cveti; 13-10-09, 23:26. Причина: превод
                Със себе си съм имал повече проблеми,
                отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X