Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изненадата на събора

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изненадата на събора

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
    Извикаха Ванката да премести колата. 100 човека го гледат, въоръжени с фотоапарати. Той нямаше как да я запали. Викат го да отвори предния капак, но той нещо се ослушва. Накрая, все пак отиде. Онемя! Фотоапаратите защракаха. Ванката не можеше да говори. Направи няколко кръгчета. След 10 минути го поздравих - трепереше като лист. Невероятна емоция. Истинска! Неподправена! Много безаварийни Ванка.
    По едно време се разплака, приятелката му го прегърна да го скрие . Наистина емоцията беше невероятна !
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
      По едно време се разплака, приятелката му го прегърна да го скрие . Наистина емоцията беше невероятна !
      Така беше! Но дълго се чудих дали да го напиша.
      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Уникално е да знаеш че си част от нещо толкова истинско преживях всичко което стана беше адски емоционално радвах се все едно на мен ми подаряват джип защото знам какво е да прегладуваш мечта и само мога да си представям какво е някои да ти я отнеме.Честито на Ванката въпреки че лично му честитих,евалта на v0id и PACH за това че доведоха изненадата до краи браво момчета показахте как деистват истинските офроудъри.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Мнение на scorpion1972
          Кой и кога реши,че няма да има списък със хората дарили пари за това благотворително дело.Нещо не ми харесва това,че непрекъснато се отклонява темата и се скрива списъка,със хората дали пари.Моето мнение е,че трябва прозрачност.За да няма корупция искам да се разбере кой колко е дал и защо не стигат парите за "Сузукито" след, като в един момент се дискутираше в темата,че ще се наложи да се връщат пари или може и по един лев да се събират и тн.Сега се оказа,че не стигат.Колеги не ми е до 30 лева но утре пак ще се наложи някаква акция и тогава какво правим.Накарайте хората да повярват в това което правите и те ще ви възнаградят щедро.
          Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
          Има хора, които искат да са анонимни . Няколко човека изрично ми казаха да не им се пишат имената никъде и не само на мен . За това решихме да няма публични списъци . И за ква корупция говориш, хората които участваха в акцията са сериозни хора и не може да има грам съмнение в тяхната лоялност .
          И да точно така, на приказки в темата над 130 човека взеха участие . Реално включилите се обаче не са повече от 80 човека ...
          И аз смятам , че трябва да има прозрачност. Все пак повечето участници се познаваме само виртуално, и трябва да има някакво счетоводство и контрол.
          Не може ли да се направят две пера - едното за сумата събрана от анонимните участници в акцията, а другото за сумата събрана от хората от публичния списък.
          Вие организаторите на акцията си знаете сумата събрана от анонимните дарители, остава да прегледате публичния списък, да установите кой не е дал, да изчакате някакъв срок, след това да се напомни на забравилите, и накрая, който се е писал в предварителния списък и не е дарил обявената сума, се обявява за персона нон грата, или нещо подобно. А за липсващите пари се продължава акцията да се досъберат.

Коментар

Между другото, къде е оригиналната тема за акцията? Беше скрита за да се запази тайната. Сега вече тайна няма. Ще може ли да се появи темата на бял свят. Може тази и онази да се обединят по някакъв начин. Колегата още ли има БАН? Пуснахте ли му интернета?
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Нали това писах малко по горе, ще публикувам списъка, анонимните ще си останат анонимни ..

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                ...драснете по един ред да донабодем каквото липсва...
                + 1.

Спектакълът е бил на ниво! Поздрави на сценаристите, режисьорите и целия творчески състав!

А на Ванката - честито! Със здраве да си я караш, много да те радва!
                Искам България чиста!

Коментар

Със здраве да сия кара а от 5те каси бира останаха 7 бири и той от мерак да кара ги върна и отиде на плажа.

Коментар

Ванката не беше спрял да прикляка и един час след веселбата.
                    Да ти е честита Ванка. Всичко беше от сърце.

Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнение
                    ...че на 03.09.2009 ми се роди първото ми детенце - дъщеря на име Дарина - 51см, 3.750кг. Всичко мина нормално.
                    На тебе колега, да ти е жива и здрава Дарина. Голяаааама да порасне. Мойта Дарина е вече на 2 месеца.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

• До: Изненадата на събора

Тази тема я видях чак вчера...
                      И аз не одобрявам анонимността,и прикритостта,когато иде реч за събиране на пари,по какъвто и да е повод-горчив опит от друг подобен клуб и форум...някои ще се сетят за кой точно иде реч...!
                      И щом нещата са докарани дотук от мен можете да разчитате на 50лв.-от София съм,Пламен-0889 889 189-кажете на кого от София да ги дам днес,или утре,защото после все ще съм на път.
                      Бих предложил тази тема да изчезне,или да се скрие,знам ли,защото Ванката неминуемо ще разбере(ако не е разбрал вече,де),и язък за прекрасната идея,и изненада!
                      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                        И аз не одобрявам анонимността,и прикритостта,когато иде реч за събиране на пари,по какъвто и да е повод-горчив опит от друг подобен клуб и форум...някои ще се сетят за кой точно иде реч...!
                        И щом нещата са докарани дотук от мен можете да разчитате на 50лв.-от София съм,Пламен-0889 889 189-кажете на кого от София да ги дам днес,или утре,защото после все ще съм на път.
                        Бих предложил тази тема да изчезне,или да се скрие,знам ли,защото Ванката неминуемо ще разбере(ако не е разбрал вече,де),и язък за прекрасната идея,и изненада!
                        Аз вече се сещам за "подобен клуб и форум",откъде ли ! Лично аз не си представям, че някой ще се откаже от обещанието(името си), може би времето не им е стигнало на хората. Ще следим развитието.

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                          Можете да изпратите пари по
                          Еконт - Бургас, Офис Патриарх Евтимий .
                          До поискване .
                          Добрин Господинов
                          0878 197 903

Коментар

А аз си мисля че просто времето беше малко. Другия проблем беше че на събора нямаше на кого да се дадат. Уж щяха да се събират в шатрата на ЛР, а аз ходих до там няколко пъти, и нямаше никой, на когото да ги оставя, дадох ги на Цвети минути преди събитието, и слава богу че бях на точното място в точното време, иначе и аз щях да хартисам.

Просто им разпратете по едно лично, а ако пак не реагират, и аз ще дам още (пък и не само аз), щом се налага да се кърпи положението. Със сигурност парите ще се съберат, по единия или другия начин, така че за това не се притеснявай. 800лв = 16 човека по 50 лева. Ще се намерят.

Мисълта ми е, не бързайте да съдите тоя или оня. Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки е прав! Поне 5 човека ме попитаха на кого да дадат пари. Пращах ги при Добри, но аз самият нямам спомен да съм го видял в навалицата, въпреки, че беше там някъде...
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                Спарки е прав! Поне 5 човека ме попитаха на кого да дадат пари. Пращах ги при Добри, но аз самият нямам спомен да съм го видял в навалицата, въпреки, че беше там някъде...
                                Ами ето ви проблема къде е, Добри пък бил дал списъците на Пепи и Цвети те да се оправят защо те не разбрах, но се бяха нагърбили сериозно и обикаляха от лагер в лагер да питат "кой не е дал".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X