Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изненадата на събора

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изненадата на събора

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
    Проблемът с парите е налице, много добре знаеш, предполагам, че всички които сме дали или голяма част от тях, ще се напънем още малко и ще досъберем липсващите пари.

Пак разбрах къде е логиката с налагането на това странно вето за пускане на снимки и клипове....все едно събитието не се е случило и джипа не е получен, какво значение има дали ще се публикуват снимки(както вече някои го направиха) и клипчета?!?!?!? Това няма да доведе до по-бързото или по-бавното събиране на парите

Или си мислиш, че някой като види клипче с получаването на джипа ще си каже, еее, парите са събрани?!
    Извинявай но не си разбрал правилно няма вето има просто един излъган колега.Който се нагърби със тази благотворителна акция и остана разочарован от действителноста.Сега мисля да призова сериозните хора в този форум да изпратят още пари защото тези не стигат.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

И да точно така, на приказки в темата над 130 човека взеха участие . Реално включилите се обаче не са повече от 80 човека ...[/QUOTE]

Е точно затова трябва да се публикува списъка и да се види черно на бяло какво става! Срока е изтекъл какво да се чака повече? Ако трябва да съберем още по някой лев но при пълна прозрачност. При тази анонимност и без отчет не виждам при друга такава акция дори и още по хуманна как ще ме привлечете като дарител.
      Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
      VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
        Проблемът с парите е налице, много добре знаеш, предполагам, че всички които сме дали или голяма част от тях, ще се напънем още малко и ще досъберем липсващите пари.

Пак разбрах къде е логиката с налагането на това странно вето за пускане на снимки и клипове....все едно събитието не се е случило и джипа не е получен, какво значение има дали ще се публикуват снимки(както вече някои го направиха) и клипчета?!?!?!? Това няма да доведе до по-бързото или по-бавното събиране на парите

Или си мислиш, че някой като види клипче с получаването на джипа ще си каже, еее, парите са събрани?!
        Може и да доведе Добре, благодаря за подкрепата, просто съм притеснен а исках и аз да се зарадвам заедно с Ванката а това можеше да стане ако знам че акцията е бърза, лесна за всички ( разбирай с малко пари ) и успешна ... сега да се напъваме да вадим още пари е тъпо, не ми беше тва идеята и няма да го допусна ...
        А Видео и снимки ще има . Чефо професионален оператор, снимал последния сезон на сървайвър засне всичко . Ник Николов беше въоражен с едни големи обективи, трябва и той да е хванал нещо
        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Няма да се впускам в коментари Надявам се всичко да е наред, защото пак отрицателните емоции взимат връх. Аз мислех, че парите са стигнали, че и останали на практика, а не на обещания.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от IVO 68 Преглед на мнение
            И да точно така, на приказки в темата над 130 човека взеха участие . Реално включилите се обаче не са повече от 80 човека ...

Е точно затова трябва да се публикува списъка и да се види черно на бяло какво става! Срока е изтекъл какво да се чака повече? Ако трябва да съберем още по някой лев но при пълна прозрачност. При тази анонимност и без отчет не виждам при друга такава акция дори и още по хуманна как ще ме привлечете като дарител.
            Добре, заемам се да напиша целия списък . Прав си че трябва да има прозрачност, ще говоря с хората, които пожелаха анонимност, ако все още държат ще пиша вместо тяхните имена "Някой си" .

Коментар

Тези, които искат анонимност си е тяхно право, но в предната тема съвсем не анонимно над 100 (сто)човека заявиха, че ще помогнат и те бяха предостатъчни.
              Ще опорочим ли всичко и какво ще си помисли Ванката като види за какво се пише в момента?
              Хайде да оправим нещата!
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                Няма да се впускам в коментари Надявам се всичко да е наред, защото пак отрицателните емоции взимат връх. Аз мислех, че парите са стигнали, че и останали на практика, а не на обещания.
                Май важи правилото"едно е да обещаеш друго е да дадеш"Ако не се бе получил този гаф и аз бих искал да остана анонимен дарител.
                На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                  Аз мислех, че парите са стигнали, че и останали на практика...............

+1

И за това другия пьт няма няма,ако ще да остават акцията за сьбирането да си продьлжава.Като останат му ги набутайте в жабката,няма да има недоволни и от едната и от другата страна.Сега я свьршихме на 50%

Айде като се види колко са липсите драснете по един ред да донабодем каквото липсва,че положението в момента е НАПРАВИ ДОБРО,ИЗЯЖ Л...О.

И чакаме още снимки
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                    Тези, които искат анонимност си е тяхно право, но в предната тема съвсем не анонимно над 100 (сто)човека заявиха, че ще помогнат и те бяха предостатъчни.
                    Ще опорочим ли всичко и какво ще си помисли Ванката като види за какво се пише в момента?
                    Хайде да оправим нещата!
                    И аз така мисля дайте да оправим нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                      Добре, заемам се да напиша целия списък . Прав си че трябва да има прозрачност, ще говоря с хората, които пожелаха анонимност, ако все още държат ще пиша вместо тяхните имена "Някой си" .
                      Няма кирилица. Сорри, че пиша на латиница, но ми се скапа Flex Type-а.
                      Войд, според мен трябва първо да се говори с всички, които събират парите и да се види кой дал и кой не. Може да стане недоразумение - някой дае дал, а да се сипе сол на главата без причина. Прост случай с мен - ти ми каза, че не знаеш кой е дал на Цвети. Няма смисъл от спорове, всички сме сериозни хора и не мисля, че който е казал няма да даде. Може някой да е превел и по банковата сметка, а да не се знае и да се обиди човека. Изчакайте до утре, проверете в банката и тогава списъци, така нататък.
                      Сорри за кирилицата, затова и не съм пуснал тема, че на 03.09.2009 ми се роди първото ми детенце - дъщеря на име Дарина - 51см, 3.750кг. Всичко мина нормално.
                      Последно редактирано от cveti; 07-09-09, 00:47. Причина: Превод
                      Със себе си съм имал повече проблеми,
                      отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                      Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Да не разпалваме повече страстите!
                        Всичко е ОК. Да не разваляме събитието. Нека да дадем време на v0id да се свърже с "дарителите". Нямаме право да съдим никого. Обещал, но не дал - всеки отговаря с името си. Като минат няколко дни, ще стане ясно поне за тези, които не са си удържали на думата.
                        Давайте снимки и да се радваме на емоционалното преживяване. А то наистина бе такова.
                        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Малко снимки от "изненадата"

Коментар

под капака имаше плакат "Подарък за Ванката от offroad-bulgaria.com" ... или нещо от сорта..... Пича се усети чак като видя плаката... Макар и тогава да си мислеше че го майтапят...... С кеф да си я кара, много се радвам за него......
                            Не се карайте за глупости... Ако не стигнат парите ще съберем пак....

Коментар

И коментарите на Диджея бяха невероятни, Ванка, премести тоя джип тука че пречи на сцената, влиза жертвата вътре обаче джипа не пали .... върти, върти не пали, абе Ванка я виж защо не иска да пали отвори капака, нашия обаче седи вътре и не излиза от джипа, шашнат всички го гледат и снимат ама още не може да зацепи за какво става дума, нали идеята е да махне джипа щото пречи на сцената и той си мисли че хората са се събрали за да видят празната сцена и отива да види какво става тоя джип що не ще да пали, и отваря капака и вътре един голям надпис "За Ванката от OFFroad-Bulgaria.com" И Диджея се развиква "Честито Ванка" Всички си казваме наздраве, нашия още не може да повярва, направи едно кръгче и след тва ми вика "на кой трябва да дам ключовете" . После ни прегръщаше всички, благодареше ни, отиде купи 5 каси бира да почерпи за новия си джип За малко да успеем да го навием и да участва в траяла ама не можа да се престраши ...

Коментар

Извикаха Ванката да премести колата. 100 човека го гледат, въоръжени с фотоапарати. Той нямаше как да я запали. Викат го да отвори предния капак, но той нещо се ослушва. Накрая, все пак отиде. Онемя! Фотоапаратите защракаха. Ванката не можеше да говори. Направи няколко кръгчета. След 10 минути го поздравих - трепереше като лист. Невероятна емоция. Истинска! Неподправена! Много безаварийни Ванка.
                                Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X