Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изненадата на събора

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изненадата на събора

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
    Ако има възможност да се изчака малко тези, които не са се отчели да го сторят и след това мисля, че е задължително да се пусне списъка.
    И аз така мисля .
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
      И аз така мисля .
      Добре! Ама може по едно ЛС за напомняне. Все някой има списъка.
      Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
      VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

Първоначално публикуван от IVO 68 Преглед на мнение
        Добре! Ама може по едно ЛС за напомняне. Все някой има списъка.
        Да имаме го, само че решихме че няма да има публични списъци, но си прав, по едно лс може да пуснем за напомняне ...

Коментар

Доста хора от Пловдив дариха и на място. Мислех, че ще има излишък.
          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
            Доста хора от Пловдив дариха и на място. Мислех, че ще има излишък.
            От Стоян Дифендъра получихме пликчето . От Пловдив като цяло сумата наистина е сериозна .

Коментар

Хайде да му е честита !
              Прикачени файлове

Коментар

Кой и кога реши,че няма да има списък със хората дарили пари за това благотворително дело.Нещо не ми харесва това,че непрекъснато се отклонява темата и се скрива списъка,със хората дали пари.Моето мнение е,че трябва прозрачност.За да няма корупция искам да се разбере кой колко е дал и защо не стигат парите за "Сузукито" след, като в един момент се дискутираше в темата,че ще се наложи да се връщат пари или може и по един лев да се събират и тн.Сега се оказа,че не стигат.Колеги не ми е до 30 лева но утре пак ще се наложи някаква акция и тогава какво правим.Накарайте хората да повярват в това което правите и те ще ви възнаградят щедро.
                Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Не публикуважте списъка още. Рано е. Излагация е да кажеш нещо и да не го направиш. В същото време може да има хиляди причини да не е могъл да дойде някой на събора и да се отчете. Изчакайте там колкото решите и после правете както намерите за добре.
                  Благодаря за снимките.
                  Явно сме на късо /историята на моя живот/, та кажете на кого да пратим още за да излезем на нула.
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
                    Кой и кога реши,че няма да има списък със хората дарили пари за това благотворително дело.Нещо не ми харесва това,че непрекъснато се отклонява темата и се скрива списъка,със хората дали пари.Моето мнение е,че трябва прозрачност.За да няма корупция искам да се разбере кой колко е дал и защо не стигат парите за "Сузукито" след, като в един момент се дискутираше в темата,че ще се наложи да се връщат пари или може и по един лев да се събират и тн.Сега се оказа,че не стигат.Колеги не ми е до 30 лева но утре пак ще се наложи някаква акция и тогава какво правим.Накарайте хората да повярват в това което правите и те ще ви възнаградят щедро.
                    Има хора, които искат да са анонимни . Няколко човека изрично ми казаха да не им се пишат имената никъде и не само на мен . За това решихме да няма публични списъци . И за ква корупция говориш, хората които участваха в акцията са сериозни хора и не може да има грам съмнение в тяхната лоялност .
                    И да точно така, на приказки в темата над 130 човека взеха участие . Реално включилите се обаче не са повече от 80 човека ...

Коментар

Снимки и видео все още няма да пуснем тъй като на практика още не сме приключили нещата, ще ви кажа защо .
                      ??? Е джипа е получен, емоциите са налице...защо няма да качвате видео ??? Да не се наложи в един момент да го върне или ??? Не разбирам логиката....
                      Някой е написал, че ще даде, не е дал...ок, някои не са имали възможност, на мен в събота ми звъняха хора, да ме питат за телефона на някой който е на събора да даде пари за тях, защото няма да могат да присъстват.
                      Така че парите според мен ще се съберат, пускайте видеото, моля.
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Добре бе пичове тя работата е простичка, така или иначе парите дето някои са ги обещали ги няма, вероятноста да доидат даите да се види колко нестигат и да се саберат. Аз непресъствах лично на събора ама като му видях физиономията на младежа на снимките като му я подарявате ...........
                        да праштам ли или ще чакаме
                        [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
                        [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                          ??? Е джипа е получен, емоциите са налице...защо няма да качвате видео ??? Да не се наложи в един момент да го върне или ??? Не разбирам логиката....
                          Някой е написал, че ще даде, не е дал...ок, някои не са имали възможност, на мен в събота ми звъняха хора, да ме питат за телефона на някой който е на събора да даде пари за тях, защото няма да могат да присъстват.
                          Така че парите според мен ще се съберат, пускайте видеото, моля.
                          Няма да се наложи да се върне, 800 лв нищо не са ама тъпото е че не можахме да си приключим акцията да си стиснем ръцете и сега да се радваме истински на успеха ... Аз във вторник трябва да платя джипа . Вие си се радвайте сега, аз ще се радвам когато приключим .

Коментар

Първоначално публикуван от jorkara Преглед на мнение
                            Добре бе пичове тя работата е простичка, така или иначе парите дето някои са ги обещали ги няма, вероятноста да доидат даите да се види колко нестигат и да се саберат. Аз непресъствах лично на събора ама като му видях физиономията на младежа на снимките като му я подарявате ...........
                            да праштам ли или ще чакаме
                            Да пращай по еконт :
                            Бургас, До поискване, Офис Патриарх Евтимий .
                            Добрин Господинов
                            0878 197 903

Коментар

Няма да се наложи да се върне, 800 лв нищо не са ама тъпото е че не можахме да си приключим акцията да си стиснем ръцете и сега да се радваме истински на успеха ... Аз във вторник трябва да платя джипа . Вие си се радвайте сега, аз ще се радвам когато приключим .
                              Проблемът с парите е налице, много добре знаеш, предполагам, че всички които сме дали или голяма част от тях, ще се напънем още малко и ще досъберем липсващите пари.

Пак не разбрах къде е логиката с налагането на това странно вето за пускане на снимки и клипове....все едно събитието не се е случило и джипа не е получен, какво значение има дали ще се публикуват снимки(както вече някои го направиха) и клипчета?!?!?!? Това няма да доведе до по-бързото или по-бавното събиране на парите

Или си мислиш, че някой като види клипче с получаването на джипа ще си каже, еее, парите са събрани?!
                              Последно редактирано от Тануцо; 06-09-09, 22:04.
                              Per aspera ad astra.

Коментар

емоции и подарък!
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X