Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изненадата на събора

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изненадата на събора

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    Аз пак да напомня, и при Явор и на събора искаме видео и снимки.
    То при мен няма какво да се снима, ще сменим маслото и ще притегнем тук там колкото да не се разпадне до събора.

Коментар

Току що получих и парите от brake и и snow 12.
      Последно редактирано от cveti; 02-09-09, 07:36.
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Тануцо, greenflag и PIRI75 се отчетохме.
        Искаме снимки послеее
        Per aspera ad astra.

Коментар

Аз съм дал парите на rocky с уговорката да ги даде на Cveti на събора
          Със себе си съм имал повече проблеми,
          отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
          Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

И м20_маниак се отчете.
            A2 (+)

Коментар

Получих парите и от Metal Heart (Светослав Митев).
              A2 (+)

Коментар

Привет!
                Днес се видях с Пламен Митев от Варна.
                Той ще предаде моите парички на събора...
                Моля за повече клипове и снимки от събитието...
                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                .................................................................................................
                Е. Абу

Коментар

А какво всъщност става? Вероятно има
                  нетърпеливи хора,
                  които не са на събора...
                  Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                    А какво всъщност става? Вероятно има
                    нетърпеливи хора,
                    които не са на събора...
                    Ами,колата вече е здадена!
                    Днес бях там,но снимки намам никакви,защото като тръгвах сутринта, имах чувството че съм забравил нещо....
                    Иначе пича още неможе да повярва,и снощи до последно е питал на кой трябва да върне ключовете
                    Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Култовата реплика беше "Ама вие сериозно ли ?!! Нали това не е бъзик ?!! Офф не мога повече, откраднаха ми джипа, баннаха ме от форума, спряха ми интернета, неее не мога повече
                      Предната вечер преди "изненадата" идва Ванката и ми се оплаква, малеее изпих половин бутилка джин ама толкова съм спекъл че не мога да се напия Обещавам снимки и клипове довечера, отивам на сватба
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Снимки и видео все още няма да пуснем тъй като на практика още не сме приключили нещата, ще ви кажа защо . 860 лв все още не достигат и джипа не е платен на собственика . Защо се получи така ? Защото по наши сметки над 40 човека, които са заявили участие не са си изпратили парите . Колеги, нека да завършим успешно акцията, тръгнахме с голям ентусиазъм а накрая ... щях да кажа пак се осрахме ама айде, още не е късно ... Който е сред тези 40 човека нека да ми пише ЛС и да видим как ще стане изпращането
                        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                          Снимки и видео все още няма да пуснем тъй като на практика още не сме приключили нещата, ще ви кажа защо . 860 лв все още не достигат и джипа не е платен на собственика . Защо се получи така ? Защото по наши сметки над 40 човека, които са заявили участие не са си изпратили парите . Колеги, нека да завършим успешно акцията, тръгнахме с голям ентусиазъм а накрая ... щях да кажа пак се осрахме ама айде, още не е късно ... Който е сред тези 40 човека нека да ми пише ЛС и да видим как ще стане изпращането
                          Колега защо не пуснете списъка с никовете на тези ,които дадохме пари за Ванката.Така поне ще лъснат "Интернет-героите",които обещаха а не си удържаха на думата.Не искам да обидя никой но е крайно време според мен да вземем да си мерим приказките във форума,че то зад клавиатурата "герои" дал господ.И не ми хареса,начина на събиране на парите от"супер модератораторката"Иначе лошо няма в подобни начинания но нека са по добре изпипани за в бъдеще подобни "изненади".Благодаря на Ванката за бирата и да си кара Сузукито със здраве.
                          Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                          На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                          Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
                            Колега защо не пуснете списъка с никовете на тези ,които дадохме пари за Ванката.Така поне ще лъснат "Интернет-героите",които обещаха а не си удържаха на думата.Не искам да обидя никой но е крайно време според мен да вземем да си мерим приказките във форума,че то зад клавиатурата "герои" дал господ.И не ми хареса,начина на събиране на парите от"супер модератораторката"Иначе лошо няма в подобни начинания но нека са по добре изпипани за в бъдеще подобни "изненади".Благодаря на Ванката за бирата и да си кара Сузукито със здраве.
                            Да и това със списъка също е вариант, но за сега мисля че не се налага, вече получих няколко съобщения, явно хората просто не са намерили начин, както и да е, ще докараме нещата до край

Иначе момента беше уникален, успяхме да запазим тайната до последно, Ванката беше толкова шокиран че не можа да реагира ... няколко минути по късно по наблюдателните сигурно са видяли че пусна 2-3 сълзи и мацката му го гушна да го скрие
                            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
                              Колега защо не пуснете списъка с никовете на тези ,които дадохме пари за Ванката.Така поне ще лъснат "Интернет-героите",които обещаха а не си удържаха на думата.Не искам да обидя никой но е крайно време според мен да вземем да си мерим приказките във форума,че то зад клавиатурата "герои" дал господ.

Май е по-добре целият списък да се публикува и там да се отбележат хората които са дали. Ще се види и кой не е.
                              Според мен при такива случаи може би е по-добре по банков път да се извършват преводите. Отнема 15 минути. Иначе има списък, а пари не. Ако трябва по още някой лев да преведем да довършим акцията както трябва.
                              Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
                              VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

Ако има възможност да се изчака малко тези, които не са се отчели да го сторят и след това мисля, че е задължително да се пусне списъка.
                                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X