Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

Кръводарителите от форума дават кръв по време на организирани акции, обикновено 3-4 пъти в годината. Следващата акция ще бъде март-април 2010.

Разбира се, всички желаещи могат да дават кръв сутрин, в работно време в центъра за кръвопреливане на ВМА, това е зад централната сграда на бул. Георги Софийски, входа на 30 метра след Спешното отделение, до комина на парното.

Ако някой се интересува за самостоятелно посещение, може да пише тук или на ЛС.
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

Бройте ме и мен, кръвна група AB+ живея в София какво още е необходимо да съобщя?
      Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

За участие в организирана акция нищо не трябва, само желание!
        Ще се видим през март.
        Ако обаче ни помолят за извънредна акция, ще разчитаме на Вас!
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

Ние,които сме далеч от София как да се включим?Аз съм редовно давах кръв преди.Даже имах някаква значка за "заслуги".
          Стоян Драев тел:+359877915301
          blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
            Ние,които сме далеч от София как да се включим?Аз съм редовно давах кръв преди.Даже имах някаква значка за "заслуги".
            Описано е по-горе в темата (или в някоя съседна). Отиваш в местния кръвен център, даряваш, после пращаш на Веско сканирана бележка.

При желание - водиш и приятели. Забери Кольо и другите местни, да не се смотават.

Коментар

Можете да се включите, като дадете кръв в най-близкия център за кръвопреливане, в Шумен е:

Шумен
              9700 ул. "В.Априлов" 63
              054 607 14

За повече информация,може да прегледате предишните акции, също и в тази тема.

После изпратете копие от бележката за освобождаване от работа, за да ви регистрираме като дарител, включително и с кръстче.
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                Можете да се включите, като дадете кръв в най-близкия център за кръвопреливане, в Шумен е:

Шумен
                9700 ул. "В.Априлов" 63
                054 607 14

За повече информация,може да прегледате предишните акции, също и в тази тема.

После изпратете копие от бележката за освобождаване от работа, за да ви регистрираме като дарител, включително и с кръстче.
                Благодаря за информацията.Ще се възползвам от нея.А ако е за някой персонално мога и да се разходя до друг град.Що то имам рядка група:0 RhF-
                Стоян Драев тел:+359877915301
                blood 0 RhF +

Коментар

От скоро съм в сайта,не разполагам с OFFROAD джип но имам познати активни учасници в много от състезанията.Имам Honda CRF 250 Enduro вариант.Бих искал да помигна в връзка с "Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com" но ако има и такава и в предстоящата 2010 година.

Коментар

ето и от мен една бележка за кръводарителсво ако може и на мен да ми вдигнете статуса.Купих си преди няколко дни една УАЗка и ми трябва малко инфо за някои ремонти.

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

неможах да каче снимките в предния пост
                      Прикачени файлове

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

колеги знам кога и къде мога да даря кръв идеята ми е ако мога да се включа в някоя акция ... че двата дена отпуска от работа са си 2 дена.
                        нови дати за акции тук от форума ?
                        LZ2GWN skype: parafoil252
                        e-mail:vector3micron@abv.bg

Коментар

[QUOTE=Веско;953026]Кръводарителите от форума дават кръв по време на организирани акции, обикновено 3-4 пъти в годината. Следващата акция ще бъде март-април 2010.

Колеги хайде правете организацията ...
                          LZ2GWN skype: parafoil252
                          e-mail:vector3micron@abv.bg

Коментар

Да се похваля-направих си сам организацията-НЦТХ-имам си нова топчица(и бележчица)Пак бях единствен(безвъзмезден) на фона на всички.Тъжно-около 50 човека имаше-5-6 си личеше че дават за близък човек-всички други "Хищни мексиканци"Зардваха ми се и ме пуснаха по "магистралата" към леглата без да чакам-казах че съм от форума
                            Ще помоля админа за плюсче
                            Прикачени файлове
                            [B]VFR 800FI[/B] :wink: [B] AB(-)[/B]

Коментар

Бих дарила но не знам къде и кога?

Коментар

Първоначално публикуван от tans Преглед на мнение
                                Бих дарила но не знам къде и кога?
                                Или се ослушваш в съседните теми за акция през тази година, или отиваш сама, адресите ги има по-напред в темата. Ако кажеш и откъде си, ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X