Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

И аз съжалявам, че не можах да дойда . При следващата акция ще съм на линия, или ако не ме извикат от ВМА - там съм в списъците на универсалните кръводарители.
    LZ1PPR, 0 (Rh+)
    Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
    За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

Който не дойде днес изпусна много Дадоха ни най-вкусното русенско варено на света и много шоколади, сокове, вафли мура и дори кенче с пепси! Така че колеги не се стеснявайте следващия път - струва си !

П.П. С едно дупчене си изкарах прехраната на семейството за цял ден !
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Ъхъ, и шоколада е сладък. И има хубави сестри.
        Аз пък устях чак рано следобед. Нямаше никой, а веднага след мене стана навалица.

Коментар

Ето малко кръв и от Габрово.Надявам се Веско да промени статуса ми на активен, щото наистина нямам много време да трупам точки с коментари. Айде отивам да си хапна шоколада.
          Прикачени файлове
          [IMG]http://media.snimka.bg/8339/022934139-big.jpg?r=0[/IMG] Kакто искате да постъпват с вас човеците, тъй и вие постъпвайте с тях! (Библията)

Коментар

Първоначално публикуван от Отчето XR Преглед на мнение
            Надявам се Веско да промени статуса ми на активен, щото наистина нямам много време да трупам точки с коментари. Айде отивам да си хапна шоколада.
            Да ти е сладко

За съжаление не мога да променям статуса, аз съм само организатор и мога да стоя на площада сутрин. Ама на студа ставам и невидим....

Но не се притеснявай, пиши, ние ще ти помагаме!
            Show must go on!
            LZ1VES

Коментар

Много далече бе ...((( Вече трябва да давам кръв в Габрово, че шоколада по-сладък от русенското.

Коментар

В казармата за един ден, дадох два пъти кръв, ама при тези сестрички, бях се наредил и трети път ама ме хванаха. Малко съм далечко иначе бих дал, колкото ми е останало. А на тези тук не бих им оставил и една капта.
                Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.

Коментар

имам въпрос ако някой е компетентен да каже като човек прекарал хепатит през 1992г може ли да давам кръв.
                  0887284106-Митко
                  http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                  http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Ние не можем да кажем, само лабораторен лекар може. От голяма мощна лаборатория. Това е много над занаятчийските полузнания, и/или виталните индикации.
                    Ако без това човекът ще умре в канавката - ще сипваш, какво да правиш. А ако не е на живот и смърт - не знам(((

Коментар

Първоначално публикуван от dino412 Преглед на мнение
                      имам въпрос ако някой е компетентен да каже като човек прекарал хепатит през 1992г може ли да давам кръв.
                      Kaкъв хепатит? А, В, С?
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Всякакъв прекаран хепатит те отписва като кръвен донор. Просто не може да се познае дали в момента си заразен или само някога си бил заразен. На тестовете ще излизаш положителен завинаги.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Всякакъв прекаран хепатит те отписва като кръвен донор. Просто не може да се познае дали в момента си заразен или само някога си бил заразен. На тестовете ще излизаш положителен завинаги.
                          Случайно да си забелязал, че на тестовете, дето ти ги дават като донор няма резултати за хепатит А?
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

знам, че няма. На тези резултати няма всичко. Веднъж ми се наложи да организирам малка донорска кампания и ми обясниха.

Коментар

Че то кръвните групи са въведени през 30-те, резус фактора още по-късно. Преди десет години въпросите бяха дали в момента си в менструация, и дали си сигурен че си болен от спин. Сега биологията е друга, учебниците по биохимия от преди 10 години разсмиват и тройкаджиите оттогава. Така се увеличават и ограниченията. Оня ден се подписвах и че нямам татуировки, макар че преди време това беше въпрос от друг интерес.
                              Синята кръв, и въпроса "Имаш ли скъсана артерия бе, боец", са от друг живот, слава богу.
                              Хората, от които не щат да вземат кръв, разглеждам като жертви на шибаните доктори, не като дезертьори Те не са виновни, че са ги яли неправилни комари, или там неправилни кучета. Без всякакъв присмех.

Коментар

Понеже дата така и така не е определена ходих в кръвния център в София и дадох кръв като доброволец.Имам бележка за това.Моля само някой от форума да каже другия път като отида какво да искам да пише на бележката.....нещо от рода на OFFROAD или...???Сега пише само датата и името ми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X