Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Септември 2009 ‎

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
    Колеги,

Няма проблем да организираме акции в работни и почивни дни в София. Обаче трябва да се съберем по-голяма група за съответния ден. Последната група беше малка - много от редовните кръводарители даваха скоро.

Може би е добре да изчакаме още един месец и тогава да направим групите.

Ако все пак някой иска да дари самостоятелно - колегите от ВМА са на разположение. Просто кажете, че сте от форума. А после ми пратете копие от документа на лични, за да отбележим даряването с плюсчето.
    Здравейте колеги,
    Според мен за да не се сгъстяват излишно акциите за кръводаряване, нека да се регламентира срокът между две акции да е минимум три месеца. Последната акция беше на 15.07.2009 и е редно следващата да е около 15.10.2009. С удоволствие бих се включил, но нека да е през октомври.
    LZ1PPR, 0 (Rh+)
    Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
    За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Септември 2009 ‎

Добре съгласен съм, с вас.Отлагамего за 1 месец желаещите да изчакат.

Моля модераторите да сменият името на темата с Октомври 2009.
      [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Бройте ме и мен за Октомври. Таман месеца е удобен за кръвовъзтановяване с винце
        SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
        +359 0878 888 874
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

Аз съм абсолютно за. Последно давах кръв за баба ми, така че когато кажете. мисля, че в София кръвния център беше на ул, Братя Миладинови.Ако не се вижда от подписа ми GSM 0888 517 674. С удоволствие ще участвам.
          BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
          HONDA XR 600
          +359888311113; +359882208033
          0+

Коментар

До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - Октомври 2009 ‎

Нека се определи дата за Пловдив към края на месеца след 17-18 10.2009 че тогава ще има среща на х.Пашалийца ( http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=71942 ) и може и други учасници да изявът желание.
            Както и всички които не са разбрали за срещата са добре дошли,за подробности следете темата по горе
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            RR Classic

Коментар

Колеги, кажете за Варна няма ли желаещи?Че до Софето ни е далече, аз съм кръводарител от 10 години и даже си имам официално талонче за това, та кажете къде може да дадем и как да го докажем после...все пак?

Коментар

Първоначално публикуван от ders4 Преглед на мнение
                Нека се определи дата за Пловдив към края на месеца след 17-18 10.2009 че тогава ще има среща на х.Пашалийца ( http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=71942 ) и може и други учасници да изявът желание.
                Както и всички които не са разбрали за срещата са добре дошли,за подробности следете темата по горе
                Според мен датата - 23.10 е подходяща ,все пак следват 2 почивни дни.

Коментар

И аз ще участвам. Очаквам да прочета скоро, дата и местонахождение.

Коментар

Бройте ме и мен, един повече, пък и още някой все ще докопам за идеята. Дано сме повече!
                    Бог обича смелите, но води разумните....

Коментар

И аз ще учасвам.Какво трябва да кажа в болницата в Сливен?

Коментар

И аз съм готов да участвам само ме интерисува датата и часа точно защото малко ми е трудно излизането от работа поне 2-3 дни предварително трябва да знам и някойи да ми обясни в София каде се дава аз съм ходил да давам за колеги във ВМА и във кръвния център близо до централна гара. Мобилния ми телефон е 0887794567
                        Георги BMW R1100GS

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                          Колеги, кажете за Варна няма ли желаещи?Че до Софето ни е далече, аз съм кръводарител от 10 години и даже си имам официално талонче за това, та кажете къде може да дадем и как да го докажем после...все пак?
                          Ние с жена ми сме навити.
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Последно какво стана с акцията?
                            [COLOR=navy][I]TLC 80[/I][/COLOR]

Коментар

И аз искам да даря-от София съм-дайте дата и час
                              [B]VFR 800FI[/B] :wink: [B] AB(-)[/B]

Коментар

Дайте да видим колко сме се сбрали и да почваме претакането в бидоня
                                What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X