Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за събиране на детски обувки

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Акция за събиране на детски обувки

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
    Чакаййте и аз имам от няколко колеги от работа дрешки и обувки, но до 15 няма да мога да ги събера. Ако обаче следващата седмица се организира 20 да се закарат до тогава ще се справя.
    Още предният път когато правихме легла за дома във Видин и разказах на колегите си в работа останаха впечатлени и искаха да помогнат поне с дрешки и обувки. Започвам да ги организирам
    До скоро..........
    Благодаря, Марианка!
    Със сигурност преди 20 юни няма да ги караме, така че каквото събереш до тогава ще бъде добре дошло.

Първоначално публикуван от g_gosho Преглед на мнение
    Сега преброих към 20 чифта детски обувки за всички сезони - момичешки имаме за дете от 1 до 5 г. и момчешки от 1 до 8 г. (повечето са моного запазени)
    Вчера получих и тези обувки - със сигурност са повече от 20 чифта, но не съм ги броила точно.

Благодаря за подкрепата!
    Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Tontonella,телефоните на директорките съм ти пратила на лични, мисля че би било добре, те за знаят за вашето идване предварително. Децата от Белоградчик се готвят за море и да не стане така че няма децата в дома...например...

Искам да благодаря на всички за отзивчивостта.
      Бог мой, как я стара - я еще помню порядочных людей!

(Ф.Раневская)

Коментар

http://www.podairuka.com/forum/viewt...&t=16&start=60

По този начин искараха днес децата от Ново село...зайдно с момичета от нашето сдружение и момчетата от видински офф-роуд, аз не бях там, но по снимки се вижда че децата са изгарали прекрасно...

(Ф.Раневская)

Коментар

Първоначално публикуван от Lale Преглед на мнение
          http://www.podairuka.com/forum/viewt...&t=16&start=60

По този начин искараха днес децата от Ново село...зайдно с момичета от нашето сдружение и момчетата от видински офф-роуд, аз не бях там, но по снимки се вижда че децата са изгарали прекрасно...
          Страхотни усмивки Браво на колегите от Видин!

Коментар

Евалла виждам много усмихнати лица, а това е най-важното
            Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
            Honda CB 919 Hornet
            0898849413-Светльо
            Кръвна Група: 0+

Коментар

аз продължавам да събирам - имам вече 3 торби със страхотни дрешки и чакам още. Включително и играчки чакам. Последната торбичка е за момиченца около 2 3годишни и има страхотни неща
              Има дрехи и за по-големи деца - но разбрах че има домове и с деца до 18г. За тях съм събрала страхотни запазени маркови и немаркови дънки

Аз се надявам да се организираме за акция и ако е в неработно време и аз искам да отида.

Поздрави,
              Мариана

Коментар

Днес получих и последните уговорени неща от Tiger-D - 5 торби с дрехи и 2 торби с обувки.

Благодаря за подкрепата!

Тези дни ще разпределя дрехите и обувките по номера и ще се свържа с директорките на домовете за да уговоря с тях кои неща за кой дом са подходящи.

Чакаме събраното и от Мариана и може да мислим как ще организираме закарването им.
                Последно редактирано от Tontonella; 17-06-09, 22:10.

Коментар

Здравейте!
                  Виждам че идеята ни допадна на много хора и благодаря на всички за включването.

Преди малко говорих с директорката на дома в Белоградчик, децата заминават на море и до 12 юли всички деца от дома ще са на почивка.

Когато получа информация от другите домове ще ви уведомя....Защото много ни се иска да се запознаете с тези деца, те помнят и винаги предават поздрави на приятелите си, като едно момиче от Ново село на чичо Румбата и съпругата му.Всяко едно дете и личност, и като докоснеш душата му, той ти има доверие, трудно се постига това, но не е невъзможно...

(Ф.Раневская)

Коментар

Здравейте,

Тъй като в момента приключваме дейности в Кризисния ни център за жени и деца, отделихме доста дрешки. Сортирани са по възрасти: от 0-3, от 3-5, от 5-12г. Отделили сме 6-7 чифта обувчици, сандалки и ботушки за деца до 3г. и много плюшени играчки. Имаме запазена детска количка и кошарка/ метална-стар модел/. Моля, кажете дали ще ги вземете за домовете във Видин. Тъй като нямам възможност да ги донеса до София, ще остане проблемът с превозването, но мисля че може да се уреди някакъв вариант- ако някой минава през Пловдив, има място в колата си, може да се свърже с мен и да предам дрешките и другите неща. Дрешките са много запазени, някои са нови, всичките са прани и сортирани.

Поздрави: Ваня: 0896/082366

Коментар

Комплектовахме: 1 чувал с дрешки от 0-3, един с дрешки от 3-до 5, един с дрешки от 5 до 12, чувал с обувчици от 0-3+ чувал с плюшени играчки и чувалче с постелъчно детско бельо.
                      ФГО " Дива", Ваня

Коментар

В понеделник ще бъда в Пловдив и мога да взема нещата.

Поздрави!

Коментар

Искам да попитам има ли нужда от нещо друго за децата, защото виждам че обувки доста се събраха. Ние Пловдивската група пак можем да съберем пари и да купим нови неща, но се чудим какви ще са най-полезни.

Поздрави от Пловдив
                          0899 48 65 96

Коментар

Натали, мисля че ако става въпрос за закупуване, най-добре ще е нещо сладко, сокчета, книжки за рисуване и някакви играчки като за по-големи деца:топки,въжета за скачане,колички, и др. нещо като за лято...,но това е мое мнение....Би било чудесно, да имате време заедно с деца да се направите нещо като пикник, това не е задължително пържоли и т.п., може да са сандвичи само по един сандвич, но да е с вас , и т.н. ...............това са само идеи...времето при вас е ограничено и става малко сложно...

(Ф.Раневская)

Коментар

Не толкова времето, колкото разстоянието е твърде голямо за хората от пловдивската група. Затова питаме от какво още има нужда, а разчитаме на колегите от София и още повече тези, по-близо до дечицата дано имат възможността поне те да се видят с децата, да си поговорят, поиграят и заради нас... Разбираме колко е важен личният контакт, но сте ни много далече.
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Освен събраните неща от kanela има още обувки и дрехи, предоставени от Петя, Тануцо и greenflag.

Благодарим ви за подкрепата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X