Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искате ли да доведете кръводарители на 21 февруари - събота?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Искате ли да доведете кръводарители на 21 февруари - събота?

Аз ще дойда в 9. За ресторанта засега не мога да потвърдя.

Коментар

Здравейте,

Прочетох за вашата инициатива докато търсех информация за C Crosser-а на Ситроен. Допадна ми идеята. Неми се е налагало да давам кръв за близък (само за роднини на приятели). Та в тази насока, ще трябва ли да се обадя на някой за записване за точен час или да си избера един от споменатите и да дойда без предварително записване?

Коментар

Ако можете да дадете час, в който ще дойдете, сам или с приятели, ще ни ориентира за организацията на екипа.
        Във всички случаи, заповядайте, когато можете, дори и да закъснеете за запазения час - просто в тези часове ще чакаме пред входа на ВМА (под знамето).

Ако зaкъснеете за часа, влизането става отстрани вдясно на сградата (след спешното отделение), до големия комин. Ще кажете на пропуска, че сте кръводарител и ще Ви пуснат.
        Последно редактирано от Веско; 13-02-09, 17:05.
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

Благодаря за отговора.

Следващата седмица, до сряда ще ви информирам за кой час ще ми е удобно и дали ще дойда с някой приятел.

Коментар

Записвам се и аз.Групата от 9 часа.

Коментар

И аз ще дойда, ще опитам за 10 часа, ако не успея ще остана за последната група от 11..
              [COLOR=#01b4f8][B][URL="http://forum-lines.ru/"][IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab42532.gif[/IMG][/URL]
              [/B][/COLOR][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/picture.php?albumid=469&pictureid=6937[/IMG][COLOR=#01b4f8][B][FONT=Tahoma][COLOR=Navy]
              Land Rover Range Rover 2.5 TDS - 95'[/COLOR][/FONT]
              [/B][/COLOR]

Коментар

И аз ще бъда в групата от 9.00.

Коментар

Хм, лошата новина е, че приятелката ми която щеше да е потенциален кръвоточител има мощен грип и зоба антибиотици - получи възпаление на очите и ушите Така че тя отпада за този кръводарителски "сеанс" - за сметка на това ще се опитам да подработя едни двама приятеля дето си имат кръв в изобилие и едва ли ще се дърпат да споделят малко от нея с нуждаещите се... Ще пиша допълнително
                  What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

И при нас яко грипове. Колегата, когото гласих, май няма да дойде. Все още си мисля кого другиго да доведа.

Коментар

Призовавам всички, които имат възможност да дарят кръв в събота, да не се колебаят, да го направят. Няма по-добър начин, ако искате да направите това. Вече двапъти участвам в акцията и заявявам, че организацията е сериозна, хората от екипа са внимателни и професионалисти, няма какво да ви подразни!
                      Не е за пренебрегване обяда и срещата със съфорумци след мероприятието, сигурен съм, че ще си заслужава!
                      Поздрави!
                      VARADERO SD2

Коментар

Колеги, ето списъка за кръводарителите за 21.02.09.
                        Ако има изменения и допълнения, пишете.

Геoрги – trimata 10 часа с компания 4-5 човека
                        Ивайло - upi с трима кандидати
                        Весо – 8 часа
                        Сашо Пунчев – 9 часа
                        Tondo67 - 10 часа + един приятел
                        ymov – 9 часа
                        emollient – 10 часа
                        христо – 9 часа
                        dreik 1 - 8 часа
                        Последно редактирано от Веско; 20-02-09, 16:18.
                        Show must go on!
                        LZ1VES

Коментар

Със съжаление трябва да отбележа, че моите хора са стисльовци Не си дават кръвта, да му се не знае

За съжаление аз отпадам от групата; на следващото организирано посещение ако е след месец-два (да се възстановя, нали) ще присъствам отново с удоволствие, като този път се надявам половинката ми (ако още е с мен ) да не е на антибиотици...
                          What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Аз ще дойда с 4-5 човека с групата в 10 ч.
                            Георги Гатев

Коментар

Мойта скромна личност в 8.00

Коментар

Пишетеме и мен за 10,00 часа + един приятел

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X