Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - февруари 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Искате ли да доведете кръводарители на 21 февруари - събота?

Първоначално публикуван от plest Преглед на мнение
    Колеги, бих искал да дам малко пояснение във връзка със съкращенията, използвани в медицинските бележки, които ще получите. Ако на някои са известни тези неща, предварително моля за извинение.
    Съкращенията са следните:

HBsAg - Австралийски антиген /относно Хепатит В/
    HCV Ab - Антитела срещу Хепатит С
    HIV Ag - Ab - Антитела и антиген относно вируса на СПИН
    Anti Trep. pall. Ab - Антитела срещу причинителя на Сифилис

Валидността на изследването е минимум 6 месеца, но ще проверя и тогава екзактна информация.
    Относно бележките за кръвни групи - те са за Ваша лична информация и затова не са подпечатани.
    А какво е VDRL ?
    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
    Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
      А какво е VDRL ?
      http://en.wikipedia.org/wiki/Venerea...aboratory_test

Тест за сифилис. Не е добре да излиза (+)...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        http://en.wikipedia.org/wiki/Venerea...aboratory_test

Тест за сифилис. Не е добре да излиза (+)...
        Благодаря.
        За щастие и пловдивската група цялата е отрицателна!
        Ставаме и за казарма, и за правене на деца...абе за всичко!
        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
        Omnia vincit amor !

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - февруари 2009

Даа, на 5-6 път се свиква и вече даже не огладняваш. Но съм разочарован от кръводарителския оклад. Какви шоколади, какви 5лв? Още повече, че ми ги изядоха хилавите колежки. Едно време, русенско варено поне даваха.
          Аз 2008 година давах кръв и ми дадоха 2 русенско варено 2 шоколада и още неща

Коментар

В събота, 21 февруари, каним всички кръводарители от форума, може да дойдат с колеги и приятели.

Който има желание, моля запишете се в темата тук, за колко часа и колко още хора ще доведете, за да знаем колко хора да очакваме....

Може хората по-отдалеч да пристигат и по-късно - ще чакаме пред входа на ВМА в 8, 9, 10 и 11 часа.
            Show must go on!
            LZ1VES

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - февруари 2009

Здравейте! Нов съм в този форум. Скоро си взех Чероки, но имам подобен проблем с дъщеря си тя е на 6 г. и е инвалид. 100 процента знам как е, ако важи още за кръвта на линия съм, ако някой следи темата да ми звънне.
              Тел.0898875832 Ники Добрич. Имам желание да помогна. Успешно каране в каллллллта кеффффф.
              Последно редактирано от cveti; 18-02-09, 15:48. Причина: правопис

Коментар

Има ли желаещи от Русе?
                Daddy's girl! Always & Forever!
                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Призовавам всички, които имат възможност да дарят кръв в събота, да не се колебаят, да го направят. Няма по-добър начин, ако искате да направите това. Вече двапъти участвам в акцията и заявявам, че организацията е сериозна, хората от екипа са внимателни и професионалисти, няма какво да ви подразни!
                  Не е за пренебрегване обяда и срещата със съфорумци след мероприятието, сигурен съм, че ще си заслужава!
                  Поздрави!
                  VARADERO SD2

Коментар

Колеги, заформя ли се в близко бъдеще пак такова мероприятие?Съвсем скоро навърших 18 години и съм готов да даря кръв.
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

Ако се събере група 4-5 човека, ще уговорим дата за кръводаряване.
                      Show must go on!
                      LZ1VES

Коментар

Това изобщо не е фактор.
                        Напротив, напротив! Когато давах, сестрите изрично ме попитаха дали съм в цикъл, и ако съм раждала дали е наскоро. Това, че вас мъжете не ви питат дали сте в цикъл, не значи че не съществуват такива правила.
                        cada palpe es un golpe de desolacion

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                          Ако се събере група 4-5 човека, ще уговорим дата за кръводаряване.

Ето ме
                          +1
                          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                          Honda CB 919 Hornet
                          0898849413-Светльо
                          Кръвна Група: 0+

Коментар

Хайде бре колеги толкоз ли няма желаещи....
                            Honda CB 919 Hornet
                            0898849413-Светльо

Коментар

Ми то ми е време вече, по прицип давам кръв през Април-Май и после през Септември - Октомври.

Коментар

С теб ставаме двама дано и други се присъединят.

Аз от 8 години не съм давал
                                Honda CB 919 Hornet
                                0898849413-Светльо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X