Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - февруари 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - февруари 2009

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
    Искам да предупредя бъдещите кръводарители за най-неприятния страничен ефект, за който никой до сега не спомена. Имайте пред вид, че гладът вечерта след кръводаряване е "вълчи". Кило и половина пържоли не ми стигна, че се наложи да ям и салата ........ напра'о СТАРШНО!
    Даа, на 5-6 път се свиква и вече даже не огладняваш. Но съм разочарован от кръводарителския оклад. Какви шоколади, какви 5лв? Още повече, че ми ги изядоха хилавите колежки. Едно време, русенско варено поне даваха.

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - февруари 2009

Хайде, ако организираме повече хора в събота, ще има хубава скара на народни цени
      Show must go on!
      LZ1VES

Коментар

Последно, да ходим ли за резултати или да очакваме включване?
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Сега говорих пак, още всички документи не са готови, ще ги получим в понеделник. Имам грижата, веднага след получаването им да пиша за да могат всички да си ги вземат.
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

• До: Искате ли да доведете кръводарители на 21 февруари - събота?

Става въпрос за събота, 21 февруари, да дойдат още хора от форума и доведем колеги и приятели.

Който има желание, моля запишете се в темата тук, за колко часа и колко още хора ще доведете, за да знаем колко хора да очакваме....

Може хората по-отдалеч да пристигат и по-късно - ще направим групи от 8, 9, 10 и 11 часа.
            Show must go on!
            LZ1VES

Коментар

Колеги, много хубава новина - всички, дарили кръв на 04.02.09 са напълно здрави и годни за военна служба!

По технически причини днес не мога да взема документите, утре обаче ще са при мен!
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                ... и годни за военна служба!
                Ами! Една значима част и за запас не ставаме. Само за разпас.

Коментар

• До: Искате ли да доведете кръводарители на 21 февруари - събота?

Колеги, бих искал да дам малко пояснение във връзка със съкращенията, използвани в медицинските бележки, които ще получите. Ако на някои са известни тези неща, предварително моля за извинение.
                  Съкращенията са следните:

HBsAg - Австралийски антиген /относно Хепатит В/
                  HCV Ab - Антитела срещу Хепатит С
                  HIV Ag - Ab - Антитела и антиген относно вируса на СПИН
                  Anti Trep. pall. Ab - Антитела срещу причинителя на Сифилис

Валидността на изследването е минимум 6 месеца, но ще проверя и тогава екзактна информация.
                  Относно бележките за кръвни групи - те са за Ваша лична информация и затова не са подпечатани.

Коментар

Ето кръводарителите от Офроуд-България, дали кръв на 4.02.09:

Ивайло Генчев - upi
                    Делчо Делчев - Delcho
                    Антон Щерев - Тануцо
                    Николай Пировски - niki_p
                    Светослав Ангелов - Ангелов69
                    Добрил Доков - swartalf - А1, Rh+
                    Спас Коцев - mitaka81
                    Веселин Гаврилов
                    Георги Василев - Георги Василев
                    Никола Лесков - Jango - A1, Rh+
                    Георги Гатев - trimata
                    Руслан Лозев - rosslan
                    Димо Калайджиев - kro
                    Атанас Николов
                    Крум Крумов
                    Росица Стефанова
                    Станко Вълчанов - Stanko
                    Валентин Борисов
                    Евгени Кукурешков - gusa
                    Румен Бангеев - rumbata
                    Ясен Балев - Ясен
                    Дима Ликова
                    Георги Стефанов - greenflag
                    Веселин Горанов - Веско - А1, Rh+

Моля, изпратете ми лично съобщение, да добавя ника Ви, защото не ги знам на всички. Също ако искате да заменя името и да остане в списъка само ника.

Ако някой не си вижда името, моля да ми пише, да намерим документите...

Добра идея е да публикувате кръвната си група в профила, ако някой има нужда в бъдеще. Ако някой иска, мога да му публикувам групата и тук в списъка.
                    Последно редактирано от Веско; 17-02-09, 16:02.
                    Show must go on!
                    LZ1VES

Коментар

• Липсващите изследвания са налице. Всички са отрицателни. Бъдете спокойни.

P.S. Ще ги получите възможно най-скоро. До тогава можете спокойно да отбележите резултатите .
                      Последно редактирано от cveti; 11-02-09, 17:58.

Коментар

Не че нещо, ама...защо се бавят изследванията?
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Всички са при нас, в офиса на UVT, бул Христо Ботев 16 - може да ги получите по всяко време!
                          Търсете Вили или Поли.
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                            Всички са при нас, в офиса на UVT, бул Христо Ботев 16 - може да ги получите по всяко време!
                            Търсете Вили или Поли.
                            Благодаря.
                            Per aspera ad astra.

Коментар

Аз си ги взех, благодаря.
                              Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Колеги, не знам никовете във форума на:

Веселин Гаврилов
                                Атанас Николов
                                Крум Крумов
                                Росица Стефанова
                                Валентин Борисов

Моля, пратете ми ги!
                                Последно редактирано от Веско; 17-02-09, 16:02.
                                Show must go on!
                                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X