Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Благотворителни търгове тук, във форума.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    До: Благотворителни търгове тук, във форума.

    Идеята е много благородна. Ние например имаме залежали бройки от стари списания. Можем да ги разиграваме със символична начална цена, а парите да си отиват по предназначението, описано от колонал. Със сигурност някой от вас е пропуснал поне един излязъл до момента брой и ще му е интересно, а ние така или иначе на определен период разчистваме брака - така че съм за и предоставям наши стари бройки за тази идея. Тези дни ще проверя какво имаме и евентуално да направя някакви пакети.
    Мога да говоря и с други колеги по този въпрос...

    Коментар


    • #32
      От: Благотворителни търгове тук, във форума.

      Идеята наистина е добра, но може да се реализира супер елементарно! Моето предложение е следното: Пуска се нова тема, специално за продажба на всякакви неща със символична цена и цел - благотворителност. Всеки участник ще пише постове с по-високата сума, която може да предложи, като всеки "търг" има времетраене например 2 дни. Последният предложил цена, съответно е отговорен да си купи стоката, ако пък изчезне и се покрие, предишният, наддал по-ниска сума, той купува! Няма да се занимаваме с бланки, тормоз на модератори, и разни сложни таблици и формуляри! След което темата се трие и просто за статистиката се се отбелязва в списък какво е продадено и за каква сума.
      По-сложното е кой съвестен гражданин ще прибира парите...например във наш фонд благотворителност. Току що ми хрумна този начин...изглежда супер елементарен и ненатоварващ - няколко прости правила - който иска - участва, който ще се сърди - да му мисли
      Jeep Cherokee XJ 4Lx4Inch Lift
      Компютърна диагностика

      Коментар


      • #33
        От: Благотворителни търгове тук, във форума.

        Подкрепям....Пишете и мене

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X