Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на нашия колега Пламен Кунев !

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да помогнем на нашия колега Пламен Кунев !

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
    Еееее, не го приемай толкова лично!!!!
    Дайте някакво предложение за среща,нали се досещаш че няма как да ходя от човек на човек
    Не го приемам лично и ти не го приемай лично пределно ясно ми е че ти няма как да обикаляш всички и да събираш пари да не вземеш да ми се убидиш никога не съм искал от теб това! Но дори и аз да направя среща на нея едва ли ще дойде някой та на мен до скоро името ми беше с сиви букви сега е малко по добре на син фон е но все още съм прекалено никой да организирам срещи а дори да я направя и дори някой да дойде после пак се появява същия проблем на кой да дадем парите ? Нали има тук старши участници те да направят среща или ако има да кажат къде и кога се провежда защо я пазят в тайна ?
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Колеги,
      Ако събирането на пари в брой за Пламен Кунев е проблем, може всеки, който иска, да внесе пари в офиса или магазина на UVT.
      Списъка на внеслите и парите ще получи Гълъбин.
      Show must go on!
      LZ1VES

Коментар

До: Нивото на ендурото в България

Аз лично съм си разходкаджия и не искам да изказвам мнение за ендурото като спорт.
        Но искам да направя дълбок поклон пред един човек, мой приятел, който всички вие познавате. Пламен Кунев - Пацо.
        Той е същия Пацо - майстора на мотобума във Варна, който работи в сервиза от понеделник до събота и в неделя отделя време на семейството си, защото има жена и деца. Същия този човек тренира от състезание на състезание, а сами знаете какви резултати постига. И всички средства за да участва са лично негови - няма нито един спонсор. Това са същите пари, с които храни семейство и които събираше, за да си купи КТМ-а, който откраднаха в Румъния.
        Не знам какво е нивото на ендурото като спорт в България, но при тези условия да имаме такъв състезател и да дава такива резултати... Ендурото е такова, каквото го правят организаторите, а състезателите карат при условията които имат.

Коментар

До: Нивото на ендурото в България

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
          Аз лично съм си разходкаджия и не искам да изказвам мнение за ендурото като спорт.
          Но искам да направя дълбок поклон пред един човек, мой приятел, който всички вие познавате. Пламен Кунев - Пацо.
          Той е същия Пацо - майстора на мотобума във Варна, който работи в сервиза от понеделник до събота и в неделя отделя време на семейството си, защото има жена и деца. Същия този човек тренира от състезание на състезание, а сами знаете какви резултати постига. И всички средства за да участва са лично негови - няма нито един спонсор. Това са същите пари, с които храни семейство и които събираше, за да си купи КТМ-а, който откраднаха в Румъния.
          Не знам какво е нивото на ендурото като спорт в България, но при тези условия да имаме такъв състезател и да дава такива резултати... Ендурото е такова, каквото го правят организаторите, а състезателите карат при условията които имат.
          Пропусна да кажеш, че нито един път не каза колко е онеправдан, колко му е тежко и какво е ниско нивото, как не му харесват GPS-ите, трака, времето, дърветата, камъните...! Бе как така един път нещо не се оплака тоя човек?! Просто идва, кара и жъне успехи. Това е.

Заради тези си качества Пламен се ползва с най-голямото уважение от всичките си колеги и се надявам все пак в знак на загриженост към НИВОТО на българското ендуро, за което ревеме че е ниско, да съберем средства за мотор за този наш талантлив състезател, за да може да продължи с участията си!
          DCRT®

Коментар

С риск да ме Бамнат пак казвам Румънците са пълни боклуци като гледам темата е старичка май и вече не се събират пари но ако оште се събирам казвайте помагам с 100лв веднагически.
            LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Разбира се, че все още събираме
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=42425&page=7
              DCRT®

Коментар

Днес се разделих с още една сума в полза на Пламен.

Коментар

Валидна ли е темата?
                  И за друго се сетих докат четях. Не правите ли застраховки на себе си и имуществото си като участвате в състезания? Не съм специалист в тази област, но си имам няколко застаховки, та ви предлагам да помислите. Ако не сте събрали парите, ще ви изпратя колкото мога.

Коментар

Първоначално публикуван от anna Преглед на мнение
                    Валидна ли е темата?
                    И за друго се сетих докат четях. Не правите ли застраховки на себе си и имуществото си като участвате в състезания? Не съм специалист в тази област, но си имам няколко застаховки, та ви предлагам да помислите. Ако не сте събрали парите, ще ви изпратя колкото мога.
                    Застраховка "кражба" при моторите не присъства. Поне аз не знам застрахователна компания, която да прави подобни.
                    Per aspera ad astra.

Коментар

Темата е актуална, трябват още доста пари...
                      Show must go on!
                      LZ1VES

Коментар

бих искал и аэ да помогна с някои лев но как да стане

Коментар

Ще помогна и аз.В крайна сметка къде да преведа парите?

Коментар

Дали си купил мотор? Някой има ли инфо? Доста отдавна се е слчило това!

Коментар

Доста работа имам и не съм писал по темата.Мотора на Пламен е платен,сумата не бе събрана изцяло и Пацо си доплати някаква част, но като цяло събрахме солидна сума.Тези дни ще ви пусна и последните извлечения от сметката и тогава може да се заключи.
                              offroad фен
                              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Здравейте, има ли още нужда от срества за мотора на Пламен. Аз ще се опитам да смета малко зелено от българите тук. Бъдете здрави и непредвидими.
                                Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X