Бе Венци, няма ли район за съсредоточаване в София и общо возене до там? Че униформените дебили в Долни Богров пак ще отчитат на наш гръб(((
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нашата гора! (инициатива на OFFRoad-Bulgaria.com+LRE+НУЕП)
Свий
X
-
Нашата гора е вече факт.Засадихме 150 дръвчета,
голямо копане беше направо съм скапан от ядене
и пиене на бира то копане,копане не мажеш да смогнеш
Ето го и първото дръвче.
Ето как копаят от LRE
Някой не магат ида ходят от калта.
Който пие бира най бързо копае
Даже можем да копаем с 2 лопати
Леко уморени немагат да ни настигнат
И в нашата гора има цветя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Митко/fulda/Първоначално публикуван от buldogСкарата не я свалям от джипа, ...Аз също , аз също ....
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ами да взимаме представители от НУЕП и да се разхождаме до там през седмица-две. На ротационен принцип.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ей това е, екология мамка му...приспособява се живота към средата, както вика Фюрера...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
До: Нашата гора! (инициатива на OFFRoad-Bulgaria.com+LRE+НУЕП)
Чета Раздела - "Благотворителни акции, кръводаряване, обществена и социална дейност" и чета на приятелката ми, и сам си показвам на себе си, каква Общност СТЕ! (Аз съм, още "млад") И... чета и се кефя.
Намерих тази тема, и се нарадвах още повече.Но, защо няма никаква вест от близо 2 години+ , ако някой опише по-добре, как да се стигне ... бих се постарал, да отида и да снимам.
Не съм слизал никога към Яна, и незнам как да се оправя. Някаква груба, карта....чертеж. Или ако питам, някой от Бухово, ще ме опътат?
Живи и Здрави да сте Всички, най-вече хората с такива идеи и начинания! ХВАЛА!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар