Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нашата гора! (инициатива на OFFRoad-Bulgaria.com+LRE+НУЕП)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Да не е с два края? Е, те това е, ЕВРОЛОПАТА
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
      Най-накрая със съвместни усилия стана. За съжаление в последния момент и освен това за мое най-голямо неудоволствие съвпада със състезанието (1 кръг Ендуро Стара Загора). Но за съжаление за мероприятието зависим от горското - когато кажат тогава.

Затова моля всички, които няма да ходят до Стара Загора и имат желание да участват при саденето на малката горичка край Бухово да заповядат в събота 08 април 2006 на картинг пистата на Бухово. И да си носят лопати, кирки и нещо за хапване. Дръвчетата са липи. До мястото може да се стигне и с лека кола без проблем. Бухово се намира на около 20 км от София по магистралата за Варна отклонението за Яна. Основен участник ще бъдат хората от Ланд Ровер клуба, децата от НУЕП и който друг дойде...
      VPetrov.photography

Коментар

О.К. Венци там сме и ние от екопарламента но трябва да се разберем от каде ще трагваме и кога ще се чакаме

Коментар

и аз ще дойда, имам една малка згъваема лопата, дано свърши работа.

и никой нищо не каза за скара, а го дават да е хубаво времето
          drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
            и аз ще дойда, имам една малка згъваема лопата, дано свърши работа.

и никой нищо не каза за скара, а го дават да е хубаво времето
            Скарата не я свалям от джипа, а за скарата който каквото донесе

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
              Скарата не я свалям от джипа, ...
              Ето това е вярния човек Аз също , аз също ....

Коментар

Най-накрая със съвместни усилия стана. За съжаление в последния момент и освен това за мое най-голямо неудоволствие съвпада със състезанието (1 кръг Ендуро Стара Загора). Но за съжаление за мероприятието зависим от горското - когато кажат тогава.

Затова моля всички, които няма да ходят до Стара Загора и имат желание да участват при саденето на малката горичка край Бухово да заповядат в събота 08 април 2006 на картинг пистата на Бухово. И да си носят лопати, кирки и нещо за хапване. Дръвчетата са липи. До мястото може да се стигне и с лека кола без проблем. Бухово се намира на около 20 км от София по магистралата за Варна отклонението за Яна. Основен участник ще бъдат хората от Ланд Ровер клуба, децата от НУЕП и който друг дойде...
                И освен лопатите и кирките моля носете си нещо за хапване, за пиене, топло облекло и дъждобран ако завали дъжд...
                VPetrov.photography

Коментар

Е, не сме захарни, няма да се разтопим
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И освен лопатите и кирките моля носете си нещо за хапване, за пиене, топло облекло и дъждобран ако завали дъжд...
                    За копането ясно за хапването също а за пиене какво

Коментар

Еми щом Злати няма да идва значи ще трябва сами да се погрижим...
                      VPetrov.photography

Коментар

Еми щом Злати няма да идва значи ще трябва сами да се погрижим...
                        Да де аз за това питам няма да има неограничени количества
                        ПИВО как ще копаеме тогава.

Коментар

Спокойно, за сметка на пивото ще има 3 пъти повече дръвчета така че ще е интересно. Но пък ако ние не можем кой?
                          VPetrov.photography

Коментар

Нема да пиете, само ше цъкате с език. С Венци ще правим шоу със железа. Кой не падне от копане ше падне от това, пиенето е забранено. Хем има деца, хем няма кой после да ми кара колата.

Коментар

И аз отново да напомня:

Който утре (08.04.2006) няма да ходи на състезанието в Стара Загора е добре дошъл да помогне за саденето на една малка офроуд горичка. Всеки човек в повече ще се отрази на крайния резултат...

VPetrov.photography

Коментар

аз искам да дойда, но за да стане това някой ще трябва да прояви гостоприемство

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X