Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нашата гора! (инициатива на OFFRoad-Bulgaria.com+LRE+НУЕП)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ако трябва да натисна аз едно рамо там, все още ми се чува думата.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Благодаря, предполагам че ще се наложи...но да видим...
      VPetrov.photography

Коментар

Хубаво, казвайте кога и какво и ще се задвижим.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Най-накрая със съвместни усилия стана. За съжаление в последния момент и освен това за мое най-голямо неудоволствие съвпада със състезанието (1 кръг Ендуро Стара Загора). Но за съжаление за мероприятието зависим от горското - когато кажат тогава.

Затова моля всички, които няма да ходят до Стара Загора и имат желание да участват при саденето на малката горичка край Бухово да заповядат в събота 08 април 2006 на картинг пистата на Бухово. И да си носят лопати, кирки и нещо за хапване. Дръвчетата са липи. До мястото може да се стигне и с лека кола без проблем. Бухово се намира на около 20 км от София по магистралата за Варна отклонението за Яна. Основен участник ще бъдат хората от Ланд Ровер клуба, децата от НУЕП и който друг дойде...
          VPetrov.photography

Коментар

Там сме, но в колко часа

Коментар

11:00 и не забравяйте кирки и лопати...
              VPetrov.photography

Коментар

Такова голямо чакане и само 50 дръвчета.

Коментар

Малко е кофти, че мероприятието се дублира с това в музея http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...106&highlight=
                  ще се опитам да отида и на двете места! Понеже това в музея е по-рано като час, ако закъснея за залесяването не се сърдете

Коментар

Току що Стефан писа, че мероприятието в музея ще се проведе главно другата събота! Тази ще се набележат само задачите, така че - там сме в 11:00!!!!!

Коментар

И от мене няма да се отървете

Коментар

За мое огромно съжаление аз ще съм възпрепятстван да се включа, но искренно Ви завиждам. По професия съм геолог и копането ми е твърде присъща дейност. Но нейсе, ще се оправите и без мен.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

За съжаление и аз няма да съм в София почивните дни. Но нищо, ще събираме сили за другия път!
                          LZ1JJJ

Коментар

Опря работата до копане и един по един с ангажименти

Коментар

Имам тук едни запаси от пластит, с тях може ли да "покопая"?
                              А сега сериозно - на линия сме, само дето нямам лопата, някой който има вповече да вземе и за мен.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                                Имам тук едни запаси от пластит, с тях може ли да "покопая"?
                                А сега сериозно - на линия сме, само дето нямам лопата, някой който има вповече да вземе и за мен.
                                Ще ти дам моята.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X