Ако трябва да натисна аз едно рамо там, все още ми се чува думата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нашата гора! (инициатива на OFFRoad-Bulgaria.com+LRE+НУЕП)
Свий
X
-
Най-накрая със съвместни усилия стана. За съжаление в последния момент и освен това за мое най-голямо неудоволствие съвпада със състезанието (1 кръг Ендуро Стара Загора). Но за съжаление за мероприятието зависим от горското - когато кажат тогава.
Затова моля всички, които няма да ходят до Стара Загора и имат желание да участват при саденето на малката горичка край Бухово да заповядат в събота 08 април 2006 на картинг пистата на Бухово. И да си носят лопати, кирки и нещо за хапване. Дръвчетата са липи. До мястото може да се стигне и с лека кола без проблем. Бухово се намира на около 20 км от София по магистралата за Варна отклонението за Яна. Основен участник ще бъдат хората от Ланд Ровер клуба, децата от НУЕП и който друг дойде...
Коментар
-
Малко е кофти, че мероприятието се дублира с това в музея http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...106&highlight=
ще се опитам да отида и на двете места! Понеже това в музея е по-рано като час, ако закъснея за залесяването не се сърдете
Коментар
-
За мое огромно съжаление аз ще съм възпрепятстван да се включа, но искренно Ви завиждам. По професия съм геолог и копането ми е твърде присъща дейност. Но нейсе, ще се оправите и без мен.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Имам тук едни запаси от пластит, с тях може ли да "покопая"?
А сега сериозно - на линия сме, само дето нямам лопата, някой който има вповече да вземе и за мен.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар