Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нашата гора! (инициатива на OFFRoad-Bulgaria.com+LRE+НУЕП)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

АЗ СЪС ПИКАПА СЕ ВКЛЮЧВАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ДОРИ В САДЕНЕТО МОГА ДА СЪДЕЙСТВАМ!
    МНОГО ХУБАВО МЕРОПРИЯТИЕ ЕВАЛА!
    4АО
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Не знам как ще се справите така че мисля да дойда и аз
      LZ1DMR

Коментар

i az sam ZA

latinica
        WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Бройте и мен с ремарке,до тогава съм минал техно тест.Ще съчетаем приятното с полезното.
          Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

СУПЕР, ЩЕ УЧАСТВАМ
            Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
            0884837709
            0878383528

Коментар

Твърдо за!!!
              Мога да осигуря и медийно присъствие!!!
              "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
              А+
              LZ1DRZ

Коментар

И аз съм ЗА
                Може би мен ще трябва обаче да ме включите към НЕУП, защото съм само на 15 год. а и до миналата година членувах в клуб "Млад Еколог" гр.Пловдив към училище СОУ "СВ. Патриарх Евтимий", ако идеята се осъществи (дай боже) може и този клуб да се присаедини няма да имат нищо против!!! НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

С радост ще дойда прекалено много сечища станаха а рядко се виждат млади горички . Поздрави за идеята на Венци

Коментар

Днес ми попадна една брошура на някаква фондация. Идеята е "Направи си гора" , т.е. същото което е предложил Венци Петров, но по малко по друг начин обосновано. И да има дублиране на идеи лошо няма когато са за нещо хубаво. Нали?

По същество: хората с дейностите си "произвеждат" СО2 който е основна причина за парниковия ефект. Някой (който не е българин) си е напрвил труда да пресметне от коя дейност колко количество се отделя и колко дръвчета трябва да засади човек за да намали или да неутрализира отрицателния ефект от съществуването си върху планетата - http://www.carbonneutral.com/calcula...calculator.asp

Интересно - оказа се че за да неутрализирам "произвдения" от моята кола СО2, трябва да засадя едно дръвче. Виждате колко малко усилие е необходимо за да запазим поне баланса на СО2 във въздуха. Нека всички да направим поне това.[/url]
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Ами за мотора? Отивай да садиш за него още едно!

Инициатива е чудесна и радостното е че поне откакто аз съм във Форума, Offroad-bg организират всяка година такива мероприятия.
                      Ние пък мислим да помогнем като станем сътрудници на горското в опазване на горите от незаконна сеч. Много пъти сме били свидетели на такива вандалски актове, но нямахме правомощия за контрол.
                      А обикновено такава сеч се извършва на труднодостъпни места, където само ние можем да отидем
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

Не е нужно да си горски за да се скараш на някого когото виждаш че сече дърво или върши нещо нередно. Ако тонът ти е сериозен и настоятелен има невероятен ефект. Пробвал съм - мангала беше на другия бряг на река и въпреки това се изнесе като му викнах яко.

До сега доста дръвчета съм посадил и мисля да посадя още много.
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
                          Не е нужно да си горски за да се скараш на някого когото виждаш че сече дърво или върши нещо нередно. Ако тонът ти е сериозен и настоятелен има невероятен ефект.
                          Така е, но понякога сме 2-ма, 3-ма, а те цяла махала! По-голям ефект в такъв случай има ако извадиш документ.
                          Иначе миналата седмица разпертушинихме едни мангали така, ама бяхме голяма тайфа
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                            Така е, но понякога сме 2-ма, 3-ма, а те цяла махала! По-голям ефект в такъв случай има ако извадиш документ.
                            Иначе миналата седмица разпертушинихме едни мангали така, ама бяхме голяма тайфа
                            Какъвто й документ да извадиш все тая. За справка първа страница на днешния вестник Труд. Важно е численото превъзходство.
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
                              Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                              Какъвто й документ да извадиш все тая. За справка първа страница на днешния вестник Труд. Важно е численото превъзходство.
                              Жоро май имаше предвид железен документ на който пише "Макаров"
                              Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

МОЖЕ ЛИ Т.Т.
                                Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                                0884837709
                                0878383528

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X