Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на Витоша! - 04-06-2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Genesis,
    Ти си върхЪТ, толкова писане - ще те назначим май за Главен Пътеписец
    Браво за труда и за супер изкачването, но внимавай на асфалта

nasov, (мисля че дамата е автора)
    Страхотни снимки (личи си професионалиста)

И Милен се "отчете" с прекрасни кадри Губят ми се само "парламентаристите" имаше там един Canon S1 IS

Коментар

ето ТУК един, който се доближава до нашите съботни изпълнения, но като гледам ... още му трябва

Коментар

И аз искам да благодаря на всички за прекрасните снимки

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
          Genesis,
          Ти си върхЪТ, толкова писане - ще те назначим май за Главен Пътеписец
          Браво за труда и за супер изкачването, но внимавай на асфалта
          Алекс, благодаря, в пътеписите ти си далеч пред мен. Качването на снимките ми отне повече време и сили от изкачването до Купена
          За асфалта си абсолютно прав , онзи завой... ама като те гледах как застрашително нарастваш в огледалото за обратно виждане

Снимките на всички са прекрасни. Както се казва стана една чудеснa офроудфотофиеста.

Кой ли ще хване "мишката" за опашката

Коментар

Толкова много снимки на куп, не съм виждал през живота си. И все хубави. На мен всичките ми мясат на професионални. Не знам като дойде време за гласуване как ще избирам,......само една снимка ли трябва да избера? Или фотограф? Както и да е , трудна работа ще е. Не е като старт- финал, хронометъра и готово: първи, втори......... . А май имаше и още фотоапарати. Снимките са ми особено интересни и по друга причина - от доста време съм все оператор, и винаги ме няма в кадър, а сега даже ми омръзна да се гледам. Благодаря на всички за хубавата "разходка", за напред ще гледам по често да наминавам към София - страхотен екип сте. Общо взето видях от всичко, само остана с хеликоптер да ме теглят. Напълно съм съгласен с Genesis за поуката от тези премеждия :
            Ами...гуми, газ и кураж но най-важното наистина е взаимопомощта и работата в екип
            П.С.: Вече съм с нов ник - Tsanko D, вместо PLASTICMAN. Така ми е и името.

Коментар

Браво пичове, чудесно сте си прекарали, а сте свършили и нещо полезно

Коментар

Вече обявихме два конкурса: за най-добра снимка и за най-добър разказ (есе). Тъй като снимките са много, предлагам всеки автор както и всеки друг който желае, да номинира една или повече снимки между които да се направи избор...
                VPetrov.photography

Коментар

Каде да обявим избраните снимки? В тази тема ли?

Коментар

Да, смятам че е добре тук да продължим и със снимките и с есетата...
                    VPetrov.photography

Коментар

Доста забавна тема та реших и аз да кача някоя и друга снимка. Е малко са стари от преди две години са, но маршрута е същия, до Купена и обратно.

Съжалявам за ужасното качество но така беше в зората на цифровата фотография.
                      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

YMK ти изби рибата бате!Хората с джипове се качват нагоре а ти с голфа! Е това е ентосиаст!
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Що трошиш колата на човеко бе, ей! Я слизай от там да не ти дойдем аз! Слизай и ела да махнеме по некоя бира, че от миналия месец не съм близвал, и ми се разпаднаха схемите(((
                          Хи-хи, сега вече там е хууубаво разкопано, и магаре не ще да мине))

Коментар

Съжаляваме за късното включване! Значи, хора казвате са ви харесали снимките?Аз съм Гошо един от хорото, които се возиха при Алекс. Елина и аз снимахме, тя има повече материал и много благодарим на Алекс за предоставения апарат: беше страхотен! Скоро ще публикуваме есета и избрани снимки за конкурса, за който също благодарим! Изкарахме си странотно, беше супер изживявяне, много се радваме че ни взехте!
                            Специално поздрави на Алекс от мен и Елина!

Коментар

G6oo, (готин "Ник")
                              Чакаме снимките от вашият апарат ако не можете да ги качите - кажете - Венци ще измисли нещо
                              Стискам палци вие да победите - добри сте!
                              Благодаря за поздравите, за мен беше удоволствие разходката в такава весела компания, радвам се че ви е харесало.
                              Успех

Коментар

VPetrov,
                                Мисля че трябва да се обяви крайна дата за конкурса (да кажем края на месеца - юни) за да е има стимул и да е ясно от кога започва отценяването. Също така май не е лошо да се измисли след това някаква тема за гласуване, освен ако не се предвижда да има Жури
                                и тн. и тп.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X