Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на Витоша! - 04-06-2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Жоро няма за какво да съжалявате, ние ще снимаме всичко, да не говорим че ще се постараем да компенсираме отсъствието ви, а за да не съжаляваме пък ние, моля снимайте и се постарайте да компенсирате нашето отсъствие... хубавото е че всички сме все по добри дела, и не сме в групата на седящите пред телевизора...И най-важното успех и по-внимателно с агнетата
    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от VPetrov
      Последно уточнение: Тръгване от площада пред семинарията, до Химическия факултет на СУ - Лозенец 10:15 сутринта - събота.

Обещаваме че ще заместим и всички приятели които в същото време са на състезание където им пожелаваме успех и добро представяне...

Мястото се казва площад "Велчова завера". Може далечен, ама съм роднина на Велчо Завераджията, ей, кво знаете вий!

Коментар

Много добра идея!
        На работещите в събота ще им извините ли отсъствието?
        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
          )) Ми аз затова ръмжа, щото дечица. А трябваше да се напия в петък, ама така няма да я бъде. В събота сигурно ...
          Ми ти звънни от Хасково като почнеш, колко му е аз тука синхронно. Те сигурно ни имат за много тъпи копелета и няма да ни пишат в отбора по синхронно плуване, е...л съм ги, ще си врътнем отбор по синхронно пиене и тва е. Да си се давят сами в басейна.
          Пишете ме в отбора!
          Как и кога ще се даде старта?
          Ма това идеята за басейна е супер!
          Басейн с ракия,ще ми се да участвам в такова съчетание!
          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

возилото е в сервиза, няма да мога да участвам

питах баща ми дали ще ми даде ровера, но като чу за боклука отговора беше категорично НЕ
            drive alive

Коментар

Ха-ха-хааа, ам той в полиестерни торби ще е надявам се, че то и нашия Ровер го е страх от боклук

Коментар

извенете за късното включване.
                10х на алекс марков, че ми каза за мероприятието!

и аз ще се присъединя, а и ще доведа двама млади помагачи. така че ще мога да взема допълнително и още две деца.

то желаещите да извозват не станаха ли повече от децата?

мероприятието е една прекрасна инициатива и ми е наистина приятно, че в този клуб се помага на децата и природата.

Коментар

Монтирам алтернатора ! Утре съм на линия !

Коментар

Върнахме се ! Не беше хич лошо
                    От снимащите братя чакаме снимки ...

Коментар

Мероприятието премина успешно. Сутринта 10:15 както беше уговорено 8 машини потеглиха заедно с 12 момичета и момчета от Националния Детски Екопарламент заедно с своите учители към хижа Академика(Купена). Поради многото дъждове пътя беше доста по-бавен от предвиденото, че даже имаше и разтягане на лебедки... Района около хижата и по пътя нямаше много боклуци за събиране но пък хижаря беше много щастлив да разбере защо сме там и ни помогна сериозно с намирането на боклук Крайния резултат е почти един камион отпадъци които бяха свалени и оставени на определените за целта места.

По атрактивните моменти бяха теглене от множество хора на Toyota и извличането и от калта, пускане от горе на долу доста време от Стефан без двигател, Nasov за съжаление удари и спука леко преден диференциал, и т.н.

Успеха на днешното мероприятие се дължи на задружната работа на всички и особено на помощта която Митко (fulda) и неговата очарователна съпруга Ели оказваха навреме и перфектно.

Въпреки много екстремното трасе, всички заедно успяхме да стигнем до хижата.

Обявяваме конкурс за най-добра снимка за деня и отделно за най-добър разказ (есе) описващ днешното приключение. Естествено най-добрите ще бъдат наградени.
                      VPetrov.photography

Коментар

Моля всички, които бяха днес с машините си на мероприятието да ми изпратят Лично съобщение с имената си и телефон за връзка...
                        VPetrov.photography

Коментар

ето снимките на двама (очевидно) даровити фотографи - Ели и Георги!
                          Снимките http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...-%20Akademika/

и в HTML формат (за по бързо разглеждане) http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...Akademika/html

стискам палци "мойте" хора да спечелят - добри са!!!

а, разходката си беше супер, аз се кефих Яко

Коментар

Бе, тука трябва да се каже истината ... В началото винаги стоят неколцина гиганти, 9 - значи 9, това е. Така или иначе безмоторният оффроуд трябваше да бъде изобретен! Днеска беше!
                            ))))))))
                            Тук съм длъжен да изкажа възхищението си от безусловно на-хубавия щурман движил се някога по тия земи - Йована. Нормален и свикнал джипер щеше да се катапултира след второто деренце, най-много. Къде ти, и окото не и мигна!

Коментар

Само да разсея една заблуда която назрява във форума - Автомобилите бяха 9 НЕ 8

Коментар

Поправено е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X