От: Манастир Света Петка край Асеновград
Скоро не съм ходил, лятото беше груб строеж с покрив и дограми.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Манастир Света Петка край Асеновград
Свий
X
-
Някой ходил ли е, да види как е ремонта ?
Малко снимки, ако може.
Благодаря !
Остави коментар:
-
Остави коментар:
-
Оки. За лятото при строителните работи, може да ни имаш в предвид, за всяка Събота и Неделя, за доброволен труд.
Не е лошо да сформираме една перманентна Съботно-Неделна акция, като на язовира. Кой когато може, идва и помага.
Спане на палатки. Работа ще има за всички.
Остави коментар:
-
За момента отбой . Според човек минал по трасето няма клони в кабелите. Има някакъв проблем с вътрешната инсталация, при следващото качване ще видя какво е . Хидрофора се оказа монофазен, но се е спукал, ще пробвам да го сваля. За момента има ток където трябва и няма нужда от спешна помощ .
Остави коментар:
-
-
Краси,за кога го мислиш,аз мога и утре ако има нещо
Остави коментар:
-
Те са идвали и друг път
Остави коментар:
-
Че до Пловдив ли ще дойдете?
Иначе ЕВАЛА на сестра Юлита. Тази женица се бори със зъби и нокти сам сама. Не знам какво и коства да оцелява там в този сняг. Аз не съм варващ, но тя заслужава да и се помага. Страхотен човек е!
Остави коментар:
-
Пиши ни и нас със Станко. Евентуално и Скрапа, ще поканим.
Остави коментар:
-
Мисля че се събрахме
, трасето е около 900м няма нужда от много хора . Тази седмица сигурно няма да е подходящо, понеже снега е много и наклона е голям, ако искате може другата събота или неделя , ако ви се забърква в приключение може и тази .
Остави коментар:
-
Краси,имам две лично резачки ,гледай само да е събота или неделя,с удоволствие ще помогна
Остави коментар:
-
Имам резачки,кога ще се действа?0888909187/миро по всяко време
Остави коментар:
-
Да! Но нямам лична.Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеИма ли желаещи да сформираме една дружинка с резачки и да свършим малко работа ?
Остави коментар:
-
Малко да повдигна темата
Очаква се пролетта да започне ремонта на изгорялата част от манастира, всички административни дейности са извършени .
В момента има проблем с тока , който е хроничен от години и се състо в това, че трасето до манастира (ниско напрежение 380в) е обрасло с дървета и при всеки по-силен вятър клоните късат кабелите.
Вчера с един приятел качихме един соларен панел и един акумулатор, за да има как да си зарежда телефона игуменката , но като няма ток няма и вода, която е от кладенец с трифазен хидрофор .
Има избрана фирма изпълнител, която да разчисти трасето по проект, но това ще стане на пролет, като се стопли времето, понеже са си разпуснали работниците за зимния сезон. Имаме разрешение от фирмата да отрежем само проблемните дървета и да ги оставим на място.
Има ли желаещи да сформираме една дружинка с резачки и да свършим малко работа ?
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: