Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Манастир Света Петка край Асеновград

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• travelling
    отговори
    От: Манастир Света Петка край Асеновград

Според мен тези неща вървят с нормална скорост предвид бюрокрацията, която трябва да преминат и факта , че манастира е архитектурен паметник. Ако няма развитие примерно до края на лятото , значи се мотаят . Възстановяването на изгорялата част, едва ли е по силите ни, за момента се опитваме да помагаме с по дребни и реални неща.

Остави коментар:

• Nik Nikolov
    отговори

Все още няма и проект !!!
    Ние проект не можем да направим. Не сме Архитектурно бюро.
    Без проект не можем и да помагаме в строежа.

Какво ни остава тогава ? Да притиснем този, от когото зависи проекта.

Остави коментар:

• travelling
    отговори

Керемидите си ги купиха от църквата, и са горе ! Гергов какво е обещал и какво е изпълнил се вижда , но все пак още няма и проект.

Остави коментар:

• Nik Nikolov
    отговори

Ауууу !!!
    Как може такова нещо.
    Обеща и владиката Николай, както и Гергов, каза че ще прати 40 000 керемиди плюс строителна бригада.
    Явно ще се разправяме със скандали.

Остави коментар:

• Виктория Викторова
    отговори

Събуждам темата, защото имаме с какво "Манастир„Св. Петка Мулдавска“ година и половинаслед огнения ад". Не знам дали някой конкретно ще хукне пак да помага, но е хубаво да се знае какво се случва с местата, за които човек го е грижа. А и нашият форум е едно от най-хубавите места в това отношение

Остави коментар:

• travelling
    отговори

За държавата си прав, но за църквата не, ако има нужда от помощ ще звънкам.

Остави коментар:

• киро м-72
    отговори

Много късно се включвам май , но все пак да попитам , ако има още някаква нужда от помощ за манастира по нататък , аз съм насреща .Нов съм във форума и съм от Пловдив , ходил съм преди време на манастира и наистина е едно прекрасно и спокоино местенце , което е много жалко да се изостави да се срутва . А точно така ще стане ако чакаме държавата или църквата да помогне на манастира . Телефона ми е 0877115116 - Киро .

Остави коментар:

• travelling
    отговори

В събота само ще се празнува.

Остави коментар:

• Вилиту
    отговори

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
    В събота 19 февруари е празника на манастира, поканени са всички !
    Само ще се празнува ли или има нужда да се свърши и някаква работа

Остави коментар:

• travelling
    отговори

В събота 19 февруари е празника на манастира, поканени са всички !

Остави коментар:

• travelling
    отговори

Тази неделя ще покриваме зидовете. Материалите са осигурени .
    Който желае да дойде е добре дошъл, ще се събираме преди обед към 10-11ч .

Остави коментар:

• travelling
    отговори

В неделя ходихме до манастира с двама приятели, за да помогнем с малко хамалски услуги , ремонта на западното крило продължава , покрива вече е ремонтиран .
    Преди малко ми звънна Майка Юлита. От фабриката за найлони "Асенова Крепост" са обещали 100м найлон за средата на другата седмица, ако времето е хубаво можем да спретнем една акцийка за покриване на зидовете

Остави коментар:

• mitko punev
    отговори

Здравейте колеги, в първата ни разходка, разбирасе посетихме църквата в с.Миланово. Наистина е много красива, но за съжаление е в доста окаяно състояние, върху покрива и е метнато платнище, зада не влиза влага Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 157.jpg
Прегледи:2
Размер:158.8 КБ
ID:5221451, а както се вижда на снимката местните хора са поставили соларни лампи до иконата над вратата. Гледките от там са невероятни, има и доста офроудски пътища и си заслужава да се съчетае полезното с приятното.
    За съжаление неможахме да открием никой който има ключ от църквата, но и това ще стане!
    За сега толкова от нас, при следващо посещение се надявам да открием и кой е този загрижен човечец, който се е погрижил за покрива на църквата.
    Ако имате идеи, ще се радваме да ги осъществим заедно!
    Ето и още една снимка от тази красива местностНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 159.jpg
Прегледи:1
Размер:156.6 КБ
ID:5221452

Остави коментар:

• joroaik
    отговори

Колеги аз съм от Асеновград ако има такива акции моля някой да ми пише лично може да не съм много силен но ще помогна с каквото мога ,сега ме е ят защото мислехме да ходим до там да караме да го видим манастира но зажалост и такива работи се случват

Остави коментар:

• mitko punev
    отговори

Здравей колега,
    понеже си започнал темата за манастирите и благотворителността, искам да спомена за един друг. Тези дни се разровихме из интернет и се натъкнахме на църквата в с. Миланово. Този параклис /според мен/ е на едно много красиво място. Тези дни смятаме да се разходим до там и след това ще споделим видяното. За повече ивформация http://medchurches.livejournal.com/5680.html . Имаме някои идеи, но първо искаме да поразгледаме и да поразпитаме.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X