Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откъде е тази фотография? (само България)
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Надявам се, че няма да тормозите МОЛ-, за да издаде адреса на обекта.
Снимката е от март,2020 г.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеНадявам се, че няма да тормозите МОЛ-, за да издаде адреса на обекта.
Снимката е от март,2020 г.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
И друга сграда от същото населено място.
...
Докато ТИ би трябвало да познаеш откъде е тозИ машиН (и за какво служи):
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
s_s1 коментира
Днес, 22:59
Машина за насищане с СО2 на напитки?
И защо пък аз трябва да знам? Не съм лимонададжия.
Снимката (втората) е от село Козичино, a.k.a. Еркеч, за което си споменавал, че чат-пат минаваш през него (на път за дюнера и др. работи). Точно машина за "крафт-лимонада" от 19-ти век, възпята из разни рекламни сайтове, е.
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Не съм дюнерджия е не се правя на такъв.
Много обичам да хапвам дюнер, барбекю и др. аламинути на открито. Влече ме циганията и катунарството. И като видя открит огън отивам да се сгрея дори и през лятото. Уж в рода си нямам циганска жилка, но може би не е детайлно изследван...
-
"Лимонадата на (леля / кака / баба) Панура" https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8
-
Коментар
-
-
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар