Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как Петрол АД се оказа виновен дори за схванатите ръчички на пишман паркиращите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как Петрол АД се оказа виновен дори за схванатите ръчички на пишман паркиращите

Гоблин го е казал много точно: да благодари на небесата, че е само колче. И че са повредени само ламарини (или пластмаси, или от каквото там е направено Аудито). Съветвам шофьора да си плати за още 20-30 часа на полигон - така ще се научи да излиза с колата откъдето е влезнал и ще бута само пластмасови колчета.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

От: Как Петрол АД се оказа виновен дори за схванатите ръчички на пишман паркиращите

не виждам причина модераторите да сменят заглавието на темата или такава има,обяснете....все пак аз съм я кръстил.......а колкото до Шумахера(старши) зад волана на уникално скъпото Ауди,"младежа" има 22 безаварийни години зад волана.Пожелавам на всички ни по още толкова и отгоре.Аритметиката е проста,ако колците са законни е виновен,ако не ....те са (да не споменавам кои) толкова виновни колкото и той.....той ,че не внимава,а те че си пазят "парко местатата " с незаконни методи.
      Последно редактирано от Antoniy; 18-04-12, 21:08.

Коментар

Аз нещо не разбрах - тоя опитал ли се е да ги съди? И ако да има ли резултат?

Тая история ми напомня на оная за САЩ дето една осъдила производител на микровълнови печки, защото не успяла да си изсуши вътре домашния любимец. Само дето силно ме съмнява, че и тук може да се повтори това малоумие .

Коментар

Първоначално публикуван от Antoniy Преглед на мнение
          не виждам причина модераторите да сменят заглавието на темата или такава има,обяснете....все пак аз съм я кръстил.......а колкото до Шумахера(старши) зад волана на уникално скъпото Ауди,"младежа" има 22 безаварийни години зад волана.Пожелавам на всички ни по още толкова и отгоре.Аритметиката е проста,ако колците са законни е виновен,ако не ....те са (да не споменавам кои) толкова виновни колкото и той.....той ,че не внимава,а те че си пазят "парко местатата " с незаконни методи.
          и дуги са се наигравали точно на тази бензиностанция споко,но това че ти е приятел пък не го прави автоматично жертва на петрол
          1во за да я смачка така бронята е дал доста агресивно на задна и то на бензонстанция !!
          2ро наистина е за акт понеже ако не се лъжа по листовките някаде имаше,че на бензиностанция изобщо е забранено карането на задна.
          3то бензиностанцията има право да предяви иск за щети точно толкова колкото и френда ти.демек това да му е обица и тихо да се изнесете вместо да дигате гири на управителя
          Pathfinder 4.0L

Коментар

Това малко като за предимството на черния джип
            Съчуствие ЙОК, нема как да го откриеш при положение че се дири някъде другаде вина за собствената си неадекватна постъпка от собственика на аУди'то, законно-незаконно, а редно ли е да се пльоснеш на средата на БЕЛАТА лента или некой да ти направи такова паркиране пред вас.

п.п. А относно коментара за подписа на колегата, замисли се май-баш като за тебе е писано.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

ако колците са законни ....
              Бензиностанцията е частна собственост, и е решение на собственика какво и как ще сложи.....
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Тук става въпрос за не съобразена маневра.
                Според раздел пети от ЗДП водача е виновен за всяка щета нанесена при неговата маневра.
                При маневра, каквато и да е тя, водача е отговорен, за действията, извършени при маневрата. После застрахователя как ще го тълкува - отделен въпрос... кой какво е сложил на собствената си територия - има си ЗУТ!
                Добре, че щетите са просто материални!

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                  Никога назад с ряз - толкоз просто.

еле па ако си си заплес
                  Днес го видях един такъв, мамин златен - назад с ряз, право срещу пластмасовата кофа за боклук (прекрасно видима сигурно и върху трите огледала и задното стъкло). В крайна сметка я бутна и се възкачи върху нея, като задните му колелета увиснаха във въздуха, май. Здрава кофа ви казвам. Ама се съмнявам нечия глава да е толкоз здрава, пък и не продават резервни.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Днес го видях един такъв, мамин златен - назад с ряз, право срещу пластмасовата кофа за боклук (прекрасно видима сигурно и върху трите огледала и задното стъкло). В крайна сметка я бутна и се възкачи върху нея, като задните му колелета увиснаха във въздуха, май. Здрава кофа ви казвам. Ама се съмнявам нечия глава да е толкоз здрава, пък и не продават резервни.
                    стига де, сега сигурно ще има тема "как Волф се оказа виновен за..."

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                      стига де, сега сигурно ще има тема "как Волф се оказа виновен за..."
                      Интересното е че склада за кофи на чистотата е на няма и 50 метра от мястото на инцидента. Иде реч за района на бившия сервиз на "Mототехника" в в Княжево. Още един случай, за който съжалявам че нямам монтирана камера в колата.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        ...Иде реч за района на бившия сервиз на "Mототехника" в в Княжево...
                        Не казвай повече. Там има такава гравитационно магнитна аномалия - колите просто сами се качват по кофите. В началото на 80те един даскал от 26то (точно отсреща) след работа намери трабанта си качен на четири кофи за боклук, по една под всяка гума.

Аномалията явно мъсти до ден днешен, просто се е омързелявила и качва колите на собствен ход върху една кофа, вместо със собствени сили на четири
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Тази бензиностанция ми е може да се каже кварталната . На нея зареждам от много години и нямам спомен някога колчетата да са ми пречили или да не съм ги видял а редовно паркирам на тези места . Аз имам един навик останал ми от камионите преди да се кача поглеждам какво имам от двете страни и колко място имам назад преценката е много по реална от колкото от шофьорското място на огледала . Точно тази бензиностанция съществува там някъде от около 1960 година и със сигурност е частна собственост на Петрол . Спарки с тебе имахме среща на тоя паркинг преди години пък броните ни оцеляха
                          Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                          Не казвай повече. Там има такава гравитационно магнитна аномалия - колите просто сами се качват по кофите. В началото на 80те един даскал от 26то (точно отсреща) след работа намери трабанта си качен на четири кофи за боклук, по една под всяка гума.

Аномалията явно мъсти до ден днешен, просто се е омързелявила и качва колите на собствен ход върху една кофа, вместо със собствени сили на четири
                          Аномалията съществува и в жк. Сердика моята класна си намери бийтъла яхнал две градински пейки беше физичка и сигурно си е обяснила аномалията защото аз повече от тройка не видях и то след поредица от пет двойки
                          Последно редактирано от sek.1; 19-04-12, 08:02.
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Независимо дали са "законни" или не, не трябва да се опитвате да ги премахвате по посочения начин.
                            Следващия път опитайте с черен джиБ. По-може да успеете...
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За мой срам и аз чукнах един назад днес.

Странно, но така и не разбрахме, къде е бил удара, като разгледахме броните
                              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                                За мой срам и аз чукнах един назад днес.

Странно, но така и не разбрахме, къде е бил удара, като разгледахме броните
                                Значи е било леко чукване...
                                LZ1ZAH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X