Темата произлиза от тази: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=17356
Имай предвид големината на матрицата при Олитата (4/3) , неизбежен е по-големия шум при високи ISO.(въпреки че гледам новия E 510 се справя добре в това отношение)Оптиката за тях също си е проблем.Канона май е най-добре в това отношение , при матриците CMOS-а им също като че ли е най-добър за сега(особено ако снимаш с дълги експозиций при слаба светлина).
Моля , ако има фенове на другата водеща марка Nikon , а не ми налитат на бой сега
Взимай едно 300 D секънд хенд , и другото за хубави стъкла (най-добре твърди).
Първоначално публикуван от Zaarin
Преглед на мнение
Моля , ако има фенове на другата водеща марка Nikon , а не ми налитат на бой сега

Взимай едно 300 D секънд хенд , и другото за хубави стъкла (най-добре твърди).
) по нещо не ми допада и си седя с чуденето. В момента обаче се заглеждам много сериозно по олимпусите, въпреки безумните цени на свястната оптика за тях...
. Панасоника например и при ИСО 400 е неизползваем... за това си снимам и нощните на ИСО 200 от ръка
. Пък и със сигмите на 4/3 при кропфактор 2 стават интересни неща, като например с 28/1.8, който става един класически 56 мм(стандарт при старите лентови, тъй като човешкото око вижда като при около 50 мм при 35 мм камера) доста светъл обектив... А и за в бъдеще нещата изглеждат обещаващи, тъй като Панасоник-Лайка също избраха 4/3
. В стари модели като Д70 и Д50 не ми се влагат пари... Абе, в Д50 може и да склоня, ама нови ги няма, а никой не си го продава и по-добре да си викам, че гроздето е кисело
. Пробвай. Кефа е несъизмерно по-голям 
Коментар