Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Nikon D800
Свий
X
-
От: Nikon D800
Умножи ги по ПЕТ и .... тичай ....Първоначално публикуван от bigimot Преглед на мнениеИзглежда супер! Сега остава да видим и цена от 1000 лв и тичам към магазина
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Обективите са си налични, въпрос на цена и желание...Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеЧестито на всички чакащи
Сега им пожелавам и обективи на нивото на матрицата. Зер първите снимки с това чудо ще са в общи линии "Божествено в средата, кошмарно по ъглите".
Коментар
-
Ами с тия 36 мегапиксела и това не е проблем откакто е измислен кропа...Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение....."Божествено в средата, кошмарно по ъглите".
А цената не вярвам да е под 10,000лева.... че и отгоре малко ДДС.
Една снимка 76.5MB....бива,Последно редактирано от Chinela; 08-02-12, 18:40.
Коментар
-
5 К и малко лева си мисля, че ще е цената, сега остава да дойде и да реша кой бъбрек (левият или десният) да продам
, че не се издържа вече без Д800
Този апарат го чакам от 3-4 години когато се появиха слуховете за 700Х (май беше) и си продадох Д700 да взимам новият.... е минаха си годините появи се, сега искам да видя някое ревю и ако ми се усмихне съдбата и някой ми го подари за рожденият ден (той е скоро
) ще съм Щастлив Щракач
Коментар
-
Няма нормализиране, тия гадини изчезват преди да пуснат новите. А новите винаги се бавят.
Тук в момента прегряват всички малки дилъри, понеже по закон Никон САЩ няма право да продава на този или онзи дилър с предимство. Всичко е по квоти, на всеки официален дилър се полага минимум по един апарат. Който е хитър е поръчал своя през някой малък дилър и му е запълнил квотата, големите профи баровци минават първи при големите дилъри с предимство от първите им доставки, простосмъртните чакат дефицита да свърши. При д200 дефицита продължи около 10 месеца.
Аз съм лесен, днес (в полунощ де) официално представиха олимпус OM-D EM-5, в полунощ и три минути го поръчах. Сега чакам да узрее. Май ще ги пускат април месец...Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение.................................................................................
Аз съм лесен, днес (в полунощ де) официално представиха олимпус OM-D EM-5, в полунощ и три минути го поръчах. Сега чакам да узрее. Май ще ги пускат април месец...
Цената хилядарка ли е ?Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Едни не издържат без D800
Коментар