Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Black Friday - магазин за доставка от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Black Friday - магазин за доставка от САЩ

Сега ще звънна на големите и ще ти пиша.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

От: Black Friday - магазин за доставка от САЩ

Така. B&H пращат до България, но доставката е 86$ (което е доста повече отколкото до Франция примерно, до там май беше 50$). Ако не ме лъже паметта при покупката дори имаш опция да платиш ддс-то на тях и те после да се разправят с митниците, но ми се върти също че така излизаше по-скъпо отколкото да си го платиш при получаването.

За останалото - ще ти го доставят с ups, три до пет дена, при получаването предполагам ще ти го обмитят по стойността от фактурата и после ти си знаеш кое как да си взимаш обратно. В момента Е-М5цата голо тяло е 800$.

По принцип когато купуваш от щат Ню Йорк към тези цени винаги се добавя местна такса 8.875%, но ти като поръчваш от чужбина няма да я плащаш. Идеята ми е че ако ти го поръча приятел и ако доставката е на адрес в НЙ или го купува от магазина - трябва да броиш тия 8.875% отгоре. Ако поръчва от друг щат няма проблем.

В Амазон цената е същата, трябва да видиш дали ще ти го пратят до България, може да се върже по-евтино.

В ибей в момента един продавач от който съм купувал преди продава тяло + 12-50мм за 800$, refurbished. Това е "заводски обновено", означава че апарата е върнат и препакетиран. Конкретно при олимпус refurbished съм купувал сума ти неща, броя ги добри колкото новите. Не е само да ги препакетират, минават си сериозна проверка и са си все едно взимаш нов. Гаранцията им е 3 месеца вместо една година, но теб гаранция така или иначе не те лови.

Този продавач обаче не знам дали ще праща в България. Може би ще трябва да намериш местен и да препрати. Голо тяло пак при него е $650, но за тази разлика (12-50мм за 150$) е грехота да не го вземеш с обектив.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
      X