От: Портретна фотография.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Портретна фотография
Свий
X
-
Последно редактирано от lubashki777; 14-10-14, 14:41.NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Е то пък разчорлянето задължително с вятър ли трябва да се свързва...Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеНе мога да приема за нормална тази разчорлена прическа при положение, че житото не помръдва, т.е. няма грам вятър.
NISSAN FOREVER
Коментар
-
Ами, не стърчи друга глава от житото, та не знам какво искаш да чуеш
. А иначе или се вижда лицето и е портрет, или както в случая аз му викам "прическа". Ако жънеше щеше да е с кърпа на главата
.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Втората глава може да е под житата на земята ...или знам ли...Абе развий малко въображение.Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеАми, не стърчи друга глава от житото, та не знам какво искаш да чуеш
. А иначе или се вижда лицето и е портрет, или както в случая аз му викам "прическа". Ако жънеше щеше да е с кърпа на главата
.
Може модела да е отметнал рязко прическата, поради примерно върховното усещане за простор и свобода...и точно в този момент да е щракнал затвора...
Може пък да е със слушалки под буйните коси и МПЗ в задния джоб и да дивее на фона на някое страхотно парче...варианти много...
Даже моето първо впечатление е, че по някаква причина модела е в супер весело настроение...ама направо се залива от смях с последващата визия на кадъра.
На мен ми харесва някак цялата визия на кадъра...някак е по-различен от повечето портрети...NISSAN FOREVER
Коментар
-
Е разбира се...нали затова искам мнения, а не съгласие с моето...Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеЛюбашки, то за това хората казват, че на вкус всички цветни моливи са различни
. Искаше мнения и това е моето - не ме кефи този кадър.
NISSAN FOREVER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар