Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво заснех днес ...
Свий
X
-
От: Какво заснех днес ...
Попитах, защото на първата ми се видя много добър детайла и си помислих да не си снимал с нещо друго...явно обаче 18-105 си е доста рязък обектив/не снимам от известно време с него и съм позабравил какво вади/...Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеЛюбо, що питА с кой обектив е снимано
!?
П.П. Видех, че твоят съименник и съгражданин пак е на първа страница в един друг форум
.
Та затова...NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Дупница, а в далечината е ТЕЦ Бобовдол.Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеКъде е това ?
Коментар
-
Между другото, когато го качих на апарата за първи път, беше тих ужасПървоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеПопитах, защото на първата ми се видя много добър детайла и си помислих да не си снимал с нещо друго...явно обаче 18-105 си е доста рязък обектив/не снимам от известно време с него и съм позабравил какво вади/...
Та затова...
- на късото фронт-фокус, на дългото бек. Оня ден качих последната версия на фърмуера на Фуджи-то и
- нема фронт, нема бек. Цепи пухчето на глухарчето на две
. Кажи после, че не ставали чудеса
!
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
ТЕЦ ,,Бобов дол'' - стъпил на строящата се магистрала Струма ...Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеКъде е това ?
Коментар
-
Точно за магистрала Струма си мислех ....Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнениеТЕЦ ,,Бобов дол'' - стъпил на строящата се магистрала Струма ...
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Ех тази твоя тераса ....Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеOблачно-градско-пейзажно-панорамно... нищо
! 4 вертикални кадъра с 18-105 на 24мм, джипег от апарата, зашити с Панорама Мейкър 4 Про
.
[ATTACH=CONFIG]804316[/ATTACH]
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар