Плевен. Ама не познавам града и не знам къде е мястото(((
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стъпка (разширяване на моста)?
Свий
X
-
начи дифа е чугун ръкава е стомана ресьорите наистина ще ги места и тях за колегата дето вика че изглеждала нормално растоянието между центровете на гумите ми е 132 см , което наистина си е малко . исках за пример на някой от сериозните джипове растоянията макар че вече съм решил с по 20 см от страна(40 на целия мост) да разширя стъпката, като накрая ще стане междугумието
172 см от център до център, а и за да се усилят накрая като нищо мога да им заваря някав профил над ракавите да държи по дължина и всички заварки ще се правят на аргон
Коментар
-
вранглера с минусови джанти е точно 2м между външните краища на гумите
ако ще одължаваш ръкавите, намери по големи тръби и ги набий върху сегашните, така ще запазиш геометрията и ще е здраво. принципно заварките на такива места са проблемdrive alive
Коментар
-
ако искаш ще ти продам моето окачване от вранглера, аз тук бях обявил една цена но след като го инспектирах се оказа че само полувината от него струва някакви пари. ако те интересува може да се разберем нещо
окачването е ранчо 2,5" лифт + малко неща от къри и един куп унибали, преди ком емине тази година беше много добро
drive alive
Коментар
-
кое се е изпочупило , аз имам всичко необходимо да си сложа пружини че и щангите дето държат мостовете просто е въпрос на време с спортни конита съм чисто нови регулиращи 4 броя но може би ще сложа още толкова. вранглер имах още 98 година 4.0 или 4.2 карбуратор ( тогава вообще не съм знаел кво е оффроад) и то на 20-тина години само гъзария имаше
Коментар
-
амортисьорите са изпуснали и пружините са малко смачкани и предната диагонална щанга е разбита, другото си е здраво. амортисьорите са с доживотна гаранция и може да се изпратят до америка и ще ги сменят но на мен не ми се занимава. те са такива които се помпат от кабината на 9 степениdrive alive
Коментар
-
Дявол Коледа
Защо така бе go go go Нали уж това окачване беше много здраво или просто ти си карал душманската не би трябвало за един сезона така да става или аз се лъжаДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
и аз така вчера свалих моста единиа ми амортисьор е крив другиа изпуснал след Бухово (чисто нови регулиращи конита). операцията започна най-лесното ми е да удължа ръкавите и полуоските, блокажа вече е измислен и начертан което ще рече че до 1 седмица ще кача предния мост с 30 см по широк и с 100% ръчен блокаж, след което идва ред на задния- същата операция
http://offroad-bulgaria.com/album_pic.php?pic_id=1467
http://offroad-bulgaria.com/album_pic.php?pic_id=1468
Коментар
-
Зарко ще побъркаш орицата бе ще ги запалиш да си счупат количките
Значи твоя мост е далеч по-различен от моя затова и оня ден когато ти говорех за моя тип блокаж дет мисла да права ти се чудеше как е ... то тука е съвсем различно и си прав, че неможе да стане по онзи моя начин! Затова и се заблудих, че мостовете са стоманени за което се извинявам на колегите!
Тва дет виждам от снимката е точно обяснението на колегите за моста! КАто гледам ти си избил тръбите значи си направил половината
За амортисьорите предните ако са отгоре захванати като предни на жигула както и гледам от снимката че са - винаги ще са криви та ако ще не конита да сложите ми от миг29
Виж само люлката накъде ти ходи и виж амортисьора как се хваща и си направи извода! На самурая имам един чувал предни и задни от газови до най-обикновени! Единствения начин чрез който спасих положението е като ги обърнах по посока на люлката!
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар