Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стъпка (разширяване на моста)?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стъпка (разширяване на моста)?

някой разширявал ли си е стъпката , без фланци и джанти ако някой има опит повече да сподели и ако има някой данни за сравнение на стъпките на по сериозните оффроад машини?

??? Освен да смениш мостовете с по-широки ...
    По идея ще стане по-маневрена и по-неустойчива по курс. Трябва да се смени и сичкото кормилна карантия.
    Ама разширяването на коловоза е нож с две остриета. Вярно трябва да държи на по-големи кренове, обаче сигурно ще се увеличи радиуса на завоя и ще намалее проходимостта на тесни места. И е въпрос в колона с кого ще кара и в чии коловози...

Коментар

чакай чакай не забеляза ли колко е тясна. с около 20 см е по тясна от другите джипове и ресьорите са ги забили и тях на 2 педи един от друг, така че мисла да удължа мостовете с по 20 см от страна. по път с коловози аз съм стъпил на единиа коловоз и посредата на високото , това в някой моменти е хубаво но за наклона не е добре

Коментар

Стига бе, кой това? Мислех че казваш по принцип, кво съм прозяпал?

Коментар

е базикам се естествено за аватара ставаше дума на Бухово

Коментар

Хииии! Че тия от снимките сичките са малки бе, кви 20 кантиметра, като ги гледам да са 2 - 3))
            Мостове братче. С всички произтичащи разправии(((
            И тва с амовете е тъпо. Хм. Що не погледнеш няма ли място извън рамата, току до колелото. И имай предвид че ако ги завреш там вече няма да има място за много широки гуми.

Коментар

ти си я виждал наживо, таа дума "амовете" ако не значи амортисйори не знам кво значи или съм прескочил някой клас, имам место след като удължа ше ги сложа там

Коментар

Смело ...
                Те кви са? И къде ще го правиш? То си трябва бая машини(((

Коментар

Направо предложете едни блокажни и да ги сменя! С един удър ще убие два заека!
                  А относно тясната стъпка при всички случай е крайно неудобно и лошо при преминавания там където и други джипове минават! Знам го от личен опит със самурая! Когато се движех по път кадето преди мен са минавали и други джипове беше ужас...
                  4ао
                  Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

тва не ме притесняваза коловозите толкова това че искам супер стабилизация на пресечен терен блокажи напролет

Коментар

има и вариянт с удължаване на самите ръкави ама работата е мноооого прецизна... + това трябва да се удължават и прътовете на полуоските което пак е възможно, но и бая трудно!
                      Иначе с мостове от друго е най харашо и само ще удължиш кормилните щанги и ако несъвпадат ресорите ще преместиш конзолите
                      4ао

Коментар

еми мостовете ще ги удължавам няма кво да ги права друго, ресорите или ги места или ги хвърлям ще реша по време на работата

Коментар

Да бе, ама как? Те кво са - разрязани чугунени?

Коментар

и местенето не е толкова сложно! За мостовете щом си решил твърдо да ги удалжаваш сваляй поред и няма ядове! Прътове може да направиш направо нови за полуоските! Те и фабрично са заварени така че няма нищо невъзможно
                            Зарко неми бачка ICQ-то щото несъм си в нас и затва тука пиша
                            4ао

Коментар

няма проблем Коце, тиа дни ги почвам намерил съм мостове на едно место ще разглобим и квито удължители ми трябват ще отрежа от там ако е има онаа работа на дифа мога и по рано да имам блокажи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X