Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Извеждане на ауспух на покрива..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Проверих, въпреки че джипа ми е произведен тази година, няма и помен от катализатор, твърдят че не се предлагал в Европа, а е европейски и го внесоха от немски склад, нямал евросертификат,но мога да го карам в Европа, някаква много странна история, но важното е че няма никакви сонди завряни никъде!
    Не виждам друг проблем освен по генерацията да стигне до турбото, нивото го допуска, но незнам дали въздушната тапа го пази?

Коментар

Не го пази разбира се. Ама сега никой дебил не проектира моторите с манивела(((
      Пак ви казвам, мотора се прави, а пробития ауспух убива! Те на това през войната са му казвали душегубка.

Коментар

ако някой си мисли, че ще си кара през реките и язовирите и винаги всичко ще е наред е в грешка. рано или късно двигателя ще глътне вода, ще направи воден удар, ще "роди" биела или бутало. това е положението, който го е страх от мечката да не ходи в гората

иначе стефан има проект за парна жипка, тя няма такива грижи
        drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
          рано или късно двигателя ще глътне вода,
          Откъде, ако си с шнорхел?

Коментар

през ауспуха, през счупения шнохил, през падналото болтче на купията на филтъра ... има много начини всичко да се обърка
            drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
              през ауспуха, през счупения шнохил, през падналото болтче на купията на филтъра ... има много начини всичко да се обърка
              Май си прав - в сервиза ми бяха приклещили накриво една от скобите на филтъра - имаше 1 см. луфт, а аз слагам шнорхел - за какво?

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                Май си прав - в сервиза ми бяха приклещили накриво една от скобите на филтъра - имаше 1 см. луфт, а аз слагам шнорхел - за какво?
                как така "за какво"??? за гъзария, разбира се... то за какво друго и ще газиш в дълбока вода

без шнорхел съм минавал през 80см гьол дълъг над 20 метра... С шнорхела ще минеш да речем, през 1м дълбочина... Ако обаче отдолу има някоя "ямичка" и се топнеш на 1.40 /недай си боже на 2.00м / Шнорхела ще трябва да го ползваш за дишане
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73

как така "за какво"??? за гъзария, разбира се... то за какво друго и ще газиш в дълбока вода
                  А за какво въобще тогава трябва да излизаш от пътя? Или още по-добре защо трябва да ставаш от дивана и да изключваш телевизора?

Още малко и ще обезмислиш оффроуда!

Коментар

фулдата ми е казвал една мъдра руска приказка ама аз нали незнам руски та в общи линии там се говори за това да не влизаш в реката ако не виждаш брода

а в реката се влиза според мен по две причини, или от немай каде или за кеф
                    drive alive

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=366
                      четете кой - какво е минавал

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                        Първоначално публикуван от LJ73

А за какво въобще тогава трябва да излизаш от пътя? Или още по-добре защо трябва да ставаш от дивана и да изключваш телевизора?
                        Още малко и ще обезмислиш оффроуда!
                        гъзария и кеф според мен са едно и също... Не обезмислям офроуда - освен ако за теб да си направиш кефа е нещо безсмислено
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

понеже сьм социално слаб моят шнорхел го направих от ПВЦ с упльтнения и силикон за изолиране не 4е газя много дьлбоко,но то4но с идеята ако изведньж цопна на по-дьлбоко да си спестя водния удар
                          Сузуки Самурай-старт от скрапа
                          0885192667

Коментар

И една малка подробност

Лабда сондата работи при температура над 300 градуса ... вътре също е керамика .... рязко охлаждане ......

При БМВ 3-та серия е сериозен проблем !!!!! Защото е отдолу на много кофти място ... Мокри се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ... и често ги сменяме !!
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

От: Извеждане на ауспух на покрива..

Ще изтупам едни 7 години прах от темата, нали може? По ред причини, които не ми се разискват и може да се приеме условно, че е за собствен кеф , искам да изнеса ауспуха горе. Нещо такова: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4155428561_d7fb55b896.jpg
Прегледи:1
Размер:141.8 КБ
ID:5383107

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:TM-9-2320-280-24P-2_206_1.jpg
Прегледи:1
Размер:56.3 КБ
ID:5383108

Някой има ли идея къде могат да го направят добре, без да ми съдерат 3 кожи?
                              Последно редактирано от Насов; 12-06-12, 10:16.

Коментар

От: Извеждане на ауспух на покрива..

Що не звъннеш на дедо Владо? Това второто е лесно изпълнимо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X