Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спортен филтър K&N

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Спортен филтър K&N

Според мен единствената полза от спортния филтър е, че пести място. При мен кутията на филтъра е колкото акумулатор 100 амп.часа и ако го заменя с една такава играчка ще имам достъп до много неща които оргиналния закрива, но засега се въздържам

Коментар

съвсем скоро го дъфкахме този въпрос
      спортните филтри за да пречистват се пръскат със
      специално масло
      не ми се мисли на какво ще прилича този филтър
      в гората
      LR RR Classic VM2.5

Коментар

Ако го переш и омасляваш след всяко излизане в гората съм сигурен на сто процента че няма да имаш проблеми,нито ще ти пропуска прах нито нищо подобно,
        MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          При мен кутията на филтъра е колкото акумулатор 100 амп.часа и ако го заменя с една такава играчка ще имам достъп до много неща които оргиналния закрива, но засега се въздържам
          А на мене пък точно тази солидна кутия много ми допада. Все пак става въпрос за джипка, а не шосейна бегачка.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз си намерих едно тойотовско буренце. Десетина литра ще има. Или 15. С клапан за изсипване на мизерията. Ама още не мога да стигна да го слагам(((
            Някой да знае къде има датчик за препълване на филтъра? Кръгче, от двете страни стърчат тънки щуцерчета за маркучи. И два контакта.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              И аз си намерих едно тойотовско буренце. Десетина литра ще има. Или 15. С клапан за изсипване на мизерията. Ама още не мога да стигна да го слагам(((
              Някой да знае къде има датчик за препълване на филтъра? Кръгче, от двете страни стърчат тънки щуцерчета за маркучи. И два контакта.
              Може да използваш индикацията от прахосмукачка - някои модели имат такова нещо. Трябва само да смениш пружината му с по-мека. И не ти трябват никакви контакти - просто един шланг до където искаш да го гледаш
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Нещо му става на интернета. Заеква((
                Ъъъ ... Не съм виждал. Трябва да търся.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  Нещо му става на интернета. Заеква((
                  Ъъъ ... Не съм виждал. Трябва да търся.
                  По много от американските тръкове има друг вид - прозрачно цилиндърче с едно буталце вътре и отстрани на цилиндърчето разграфени разни деления в различен цвят. Работи на принципа на този при прахусмукачките - гледаш до къде се е дръпнало буталцето при празен ход и готово... Няма контакти, няма лампи няма нищо. Просто поглеждаш на запален двигател и готово.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Представлява прозрачно цилиндърче с бутало, от едната страна подпряно с пружина. При замърсен филтър вакуумът е по-голям и буталцето се засмуква. Номерът е да уцелиш колко твърда пружина ти е необходима. Може и с лампичка да го направиш. Остава да прецениш дали е необходима такава индикация

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                      По много от американските тръкове има друг вид - прозрачно цилиндърче с едно буталце вътре и отстрани на цилиндърчето разграфени разни деления в различен цвят. Работи на принципа на този при прахусмукачките - гледаш до къде се е дръпнало буталцето при празен ход и готово... Няма контакти, няма лампи няма нищо. Просто поглеждаш на запален двигател и готово.
                      Изглежда сме писали едновременно

Коментар

Ахам... виж на Додж Рам и на разни Шевита го има фабрично.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А па аз отговарях два пъти през пет минути едно и също))
                          Разбрах. Благодаря. Това май по-ме кефи.
                          Щатното явно е диференциална мембрана, щото има щуцерчета на две места. Отпред и отзад. Не знам колко е нужно, ама си е туних значи, кът истинските гъзета.

Коментар

По-радикалното решение е да вкараш филтъра в купето, като на ЧТЗ ТК-108)) Така хем ще те вентилира, хем ще се цапа по-малко, хем ще го отхлупваш да си го поглеждаш от време на време))

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              По-радикалното решение е да вкараш филтъра в купето, като на ЧТЗ ТК-108)) Така хем ще те вентилира, хем ще се цапа по-малко, хем ще го отхлупваш да си го поглеждаш от време на време))
                              Добре че не му е уплътнена хубаво Багирата, щот иначе при това положение като стъпи здраво на газта ще му изпукват тъпънчетата и ще му заглъхват ушите

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                                Добре че не му е уплътнена хубаво Багирата, щот иначе при това положение като стъпи здраво на газта ще му изпукват тъпънчетата и ще му заглъхват ушите
                                Очаквайте новия концепт!!! - Багира с барокамера)))))
                                Последно редактирано от Scrapheap; 27-03-07, 22:44.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X